Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
Kori na smrt prestrašil Tanjo! V paket ji je skril žival, ki jo Tanja ne more videti...
2:05
24.06.2017 Humor

Tim Kores iz Hitradia Center je želel Tanji spet nekaj ušpičiti. Da ga ne bi prehitro razkrinkala, ji je paket "presenečenja" poslal kar po pošti.

Poglejte si kaj je bilo ...

 

Posnetek, ki je nasmejal Italijane: Seno je obračal kar s svojim BMW-jem!
0:31
24.06.2017 Humor

Italijani se te dni smejijo iznajdljivemu kmetovalcu, ki je zaradi okvare svojega traktorja pri obračenju sena sedel kar v avtomobil znamke BMW, na katerega je priključil še obračalnik sena.
...

 

Voditelj Top Geara se je pošalil po hudi nesreči: "To je moje novo električno vozilo!"
0:19
24.06.2017 Humor

Voditelj bivšega Top Geara Richard Hammond se je med snemanjem za eno izmed epizod za oddajo The Grand Tour hudo poškodoval, ko je raztreščil superavtomobil znamke Rimac.

Zdaj je po ...

 

Ob konja so postavili plišastega žrebička, nato je s smehom vso pozornost ukradla snemalka
0:26
24.06.2017 Humor

Pred vami je še en izmed tistih posnetkov, ob katerih se človek kar ne mora nehati smejati. Za smeh je poskrbela snemalka za kamero po tem, ko so ob konja na travniku postavili plišastega žrebička. ...

 

Vozil je po avtocesti, nato ga je prehitel kmet... in to kar s traktorjem!
1:16
23.06.2017 Humor

Iz poljske avtoceste prihaja prizor, ki je mnoge pustil odprtih ust. Ko se je en izmed tovornjakarjev vozil po voznem pasu, je namreč mimo njega švignil kmet. Nič neobičajnega pravite? Ne bo držalo! ...

 

Kuharja na talentu šokirala sodnike, smeh je ob njuni nenavadni točki zagotovljen
2:39
22.06.2017 Humor

Saj ni res, pa je! Večji del pozornosti sta v zadnji avdicijski oddaji ameriškega talenta ukradla kuharja, ki sta se sodnikom in gostom predstavil z imenom Men With Pans.

Najprej nihče ...

 

Mama Manka s priredbo pesmi Modrijanov nasmejala Slovenijo. Se je spomnite?
1:11
22.06.2017 Humor

Mama Manka ve, kako Slovence spraviti v smeh. Pred leti je s Slovenci delila priredbo velike uspešnice Modrijanov "Ti, moja rožica", ki jo je zapela kar s svojo boljšo polovico.
...

 

Malčka so dali v vrteče igralo. Ko se je postavil na noge, je starše nasmejal do solz
1:01
22.06.2017 Humor

Otroška igra na igralih je za malčke vedno prava atrakcija, tokrat pa so si enega izmed otrok starši malce privoščili. Na njegovo prošnjo ga je oče vrtel v vrteči napravi, nato pa se je malček ...

 

Avtobus je zaustavil samo zato, da bi si zavezal vezalke, šofer mu ni ostal dolžen
0:58
19.06.2017 Humor

Fant v video posnetku je na avtobusni postaji prihajajoči avtobus zaustavil zgolj iz enega razloga - da bi si v njem zavezal vezalke. Voznika avtobusa je tako potegnil za nos, a ta njegovega početja ...

 

SMEH: To se zgodi, če otroka pustimo samega z očetom
1:14
17.06.2017 Humor

Prav vsak ve, da so otroci ob druženju z očetom vedno deležni dodatnega adrenalina, ki ga pri ljubečih materah ponavadi ne dobijo.

Tokrat je očetu Toxu Avdeyevu žena za nekaj časa ...

 

Z zvoki prdenja je očka pokazal, kako lahko je najti otroka, ko se vam skriva
0:11
17.06.2017 Humor

Igranje skrivalnic je vedno odlična zabava, tako za odrasle kot za otroke. Včasih pa ni potrebno veliko, da najdemo tisto kar iščemo, če le poznamo dovolj dober trik.

Oče v posnetku ...

 

VIDEO: Klemen Slakonja kot Angela Merkel zapel pesem "Shape Of You"
7:43
16.06.2017 Humor

Studio Radia 1 je to jutro obiskal tudi Klemen Slakonja, s seboj pa je pripeljal tudi Angelo Merkel. No, v resnici seveda ni bila tam, a Klemen Slakonja je pač mojster imitacij in oponašanja.
...

 

Konj ob poročanju ukradel vso pozornost in do solz nasmejal novinarja
2:05
16.06.2017 Humor

Novinar v video posnetku je pripravljal prispevek o konjskih dirkah, v katerega so morali vključiti različne kadre. En izmed kadrov je bil tudi ta, v katerem je novinar stal pred konjem, a dlje od nekaj ...

 

Dovolj mu je bilo pasjega smrčanja, nato je z naslednjo potezo vse nasmejal
0:33
16.06.2017 Humor

Se tudi vam na trenutke skoraj meša, ko oseba ob vas glasno smrči, vi pa kar ne morate zaspati? Podobno je doživel tudi lastnik kužka v posnetku, ko je ta ob njem glasno smrčal.

Na ...

 

SMEH: So to najbolj domiselni zasloni na javnih moških WC-jih?
0:47
16.06.2017 Humor

Med opravljanjem male potrebe imajo moški več časa za opazovanje, predvsem ob uporabi pisoarjev. Iz enega izmed javnih stranišč prihaja posnetek, v katerem so se lastniki zares potrudili z oglaševanjem. ...

 

VIDEO: Jokali boste od smeha, zanj bosta poskrbela gradbinca iz Balkana
1:05
15.06.2017 Humor

Z lahkoto vam lahko zagotovimo, da boste ob naslednjem posnetku pokali od smeha. Prihaja iz Balkana, v njem pa je moč videti dva gradbena delavca, ki sta s svojo potezo poskrbela za val smeha.
...

 

VIDEO: Pesem Despacito dobila pokvarjeno slovensko parodijo
3:51
14.06.2017 Humor

Svetovna uspešnica Despacito ruši vse rekorde. Pesem je zajela tudi Slovenijo, na YouTubu pa se je že pojavila slovenska parodija na pesem Luisa Fonsija, ki ima precej pokvarjeno noto.

Zapel ...

 

Najboljša potegavščina tesarja, ob kateri se še danes smeji ves svet
1:31
13.06.2017 Humor

Iz preteklega leta prihaja potegavščina tesarja, o kateri smo na našem portalu že poročali. Te dni njegova potegavščina znova obkroža svet, za kar je zaslužena pristnost v samem posnetku. ...

 

SMEH: Melania se je preselila v Belo hišo. Bo tako izgledala njena prva noč v rezidenci?
0:24
13.06.2017 Humor

Včeraj je postalo uradno, Melania Trump je kar prek Twitterja oznanila, da se je preselila v Belo hišo. Rezidenca predsednika ZDA tako ni več brez prve dame.

Potezo Melanie sta si privoščila ...

 

SMEH: Tako bi izgledali prizori, če bi naše domače živali bile okrogle
2:14
11.06.2017 Humor

Če si želite s smehom začiniti vaš dan, potem vam resnično priporočamo ogled tega posnetka. Avtor je v njem prikazal, kako bi izgledali vsakdanji prizori z domačimi in nekaterimi drugimi živalmi, ...