Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
 

Ivan Kramberger napovedal vse, kar se v Sloveniji dogaja danes

13.08.2017

To leto mineva že 25 let, odkar je Ivan Kramberger življenje izgubil pod streli. Leta 1992 je Kramberger dejal, da ne bo več kandidiral za predsednika države in napovedal, da bo s svojo stranko udeležil volitev v državni zbor. Še pred začetkom volilne kampanije je bil 7. junija 1992 popoldan ustreljen v Jurovskem Dolu. Motiv za umor še danes ni v celoti pojasnjen, ubil naj bi ga Peter Rotar, ki naj bi pijan streljal iz velike razdalje. Največ špekulacij temelji na tako imenovanih teorijah zarote o politično motivirani "odstranitvi".Imel je tudi svoje vizionarske napovedi, ki so se v preteklosti že mnoge uresničile. Nekateri pravijo, da je Kramberger imel moč videti v prihodnost."Verjemite mi, dragi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, suženj Evropi, in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo! Vi boste preživeli, ampak kaj bo z vašimi otroki, dragi Slovenci? Vi se boste v grobu obračali, ker bo otrokom šlo slabo."

"Odkrito vam povem, niso še tisti pravi hudi časi, a bodo prišli in sploh se ne moremo zavedati, kako hudo bo. Ta slovenska zemlja nikoli ni imela toliko revežev in bogatašev, kot jih bo v kratkem. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha. Zapomnite si, kaj sem vam rekel," so med drugim bile besede Krambergerja.

In v svojih napovedih je imel še kako prav."Kar se Janez nauči, to Janez dela. Vidite, nobenih zakonov ni, če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in še službo boste izgubili. Oni pa cele tovarne kradejo. Cele tovarne in nihče nič ne odgovarja!"

Oglejte si video posnetek o življenju Ivana Krambergerja, ki so ga pripravili uredniki na radijski postaji Val 202.Če mislite, da je Ivan Kramberger govoril resnico, potem delite prispevek naprej.


Sledi nam na FB