Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
 

Na Facebooku je objavil sliko svoje žene in pod njo zapisal nekaj, kar bi si moral prebrati vsak

17.09.2016

Mož je postal prava spletna senzacija po tem, ko je na splet objavil fotografijo svoje žene skupaj s sinom, ob sliki pa pripisal ganljiv zapis, ki je ganil že mnoge. Bobby Wesson iz Birminghama v zvezni državi Alabama je prejemal na tisoče sporočil, saj je njegova zgodba obkrožila svet. Preberite zapis ob sliki njegove žene, ob katerem vam bo dalo misliti.

"To je moja žena. Počiva. Čez slabo uro se bo zbudila, oblekla uniformo in se začela pripravljati za odhod v službo.

Napol v transu si bo uredila lase in make-up ter vzela s sabo vse, kar potrebuje. Pritoževala se bo, da izgleda grozno – ne bom se strinjal in ji prinesel skodelico kave.

Sedela bo na kavču in poskušala popiti kavo, medtem ko se bo igrala z najinim otročkom, ki se plazi po njej.

Na trenutke bo odplavala v svoj svet in se mentalno pripravljala za prihajajočo izmeno. Misli, da tega ne opazim.Poljubila bo najinega sinčka in mene ter odšla – pomagat tistim, ki imajo najslabši dan v svojem življenju. Prometne nesreče, strelne rane, eksplozije, opekline in zlomi – intelektualci, reveži, duhovniki, odvisniki in prostitutke – mame, očetje, sinovi, hčerke in družine – ni pomembno, kdo si in kaj se ti je zgodilo.

Pomagala ti bo. Poskrbela bo zate.

Štirinajst ur kasneje bo prišla domov in si sezula čevlje, ki so brodili po krvi in solzah, ter jih pustila zunaj, pred stanovanjem.

Včasih noče govoriti o tem. Včasih komaj čaka, da mi pove vse, kar se je zgodilo. Včasih se smeji, dokler ne zajoka in včasih samo joka – ne glede na vse pa bo pripravljena na naslednjo izmeno.

Moja žena je medicinska sestra. Moja žena je junakinja."Deli zapis naprej s svojimi prijatelji!


Sledi nam na FB