Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
 

Ob teh lepotah Vipavske doline boste ponosi, da živite v Sloveniji

08.12.2016

Slovenija je zagotovo ena izmed tistih dežel, ki nudi vse, a še vedno ostaja v senci turizma. Naravnih lepot v naši prelepi deželi nikakor ne manjka, a največjo težavo predstavlja dejstvo, da tujci za Slovenijo sploh še niso slišali. Na Primorskem so odločni, da temu naredijo konec. Zdaj želijo lepote Vipavske doline deliti z vsemi, ki za ta turistično nerazvit kraj še niso slišali.



Vipavska dolina leži na zahodu Slovenije, na prehodu iz osrednje Slovenije v Furlansko nižino. Od vzhoda proti zahodu se nad dolino dvigujejo planote Nanos, Hrušica in rob Trnovskega gozda. Na jugu Vipavsko dolino od Krasa ločijo Vipavski griči.

Mi vam predstavljamo čudovito Vipavsko dolino skozi oči lokalnega fotografa Jana Čermelja, na koncu pa se prepustite še promocijskemu posnetku neodkritega bisera Slovenije.

























Fotografu se zahvaljujemo za dovoljenje za objavo čudovitih fotografij, še več njegovih slik pa si lahko ogledate na njegovi Facebook strani: Jan Čermelj Photographer

Vabimo vas še k ogledu čudovitega posnetka Vipavske doline, ob katerem boste brez dvoma uživali.



Deli članek naprej za vse tiste, ki Slovenije in Vipavske doline ne poznajo. Združimo moči, da bodo tudi tujci Slovenijo videli kot naravni biser!


Sledi nam na FB