Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
 

Orban znova šokiral Svet! Brez dlake na jeziku povedal, kdo je namerno povzročil migrantsko krizo!

03.11.2016

V Evropi trenutno poteka prava vojna, le da javnost nima pojma o tem, ker vsi propagandni mediji migrantsko krizo zakrivajo do te mere, da ljudstvo tega ne vidi, čeprav če pogledamo jasno sliko lahko vidimo, da je tukaj natančen načrt uničenja Nemčije in posledično cele Evrope do njenih temeljev. Predsednik Vlade Madžarske Viktor Orban je brez dlake na jeziku razkril ime, ki stoji za celotno migrantsko krizo.Evropa se budi, Orban jo vodi?To, kar masovni mediji na Hrvaškem naivno imenujejo teorije zarote, zdaj kar naenkrat prihaja iz ust svetovnih vrhov!

Viktor Orban, madžarski premier, bije bitko z migranti od samega začetka in poskuša svetu pokazati, da je tukaj povzročena namerna kriza in ne begunska kriza s humanitarnimi vzroki. Za povratni ukrep je dobil obsodbo svetovnih vrhov, ki ga zmerjajo z diktatorjem in poskušajo megliti pravo stanje. Orban je trenutno edini človek v Evropi, ki se je upal zoperstaviti močni, svetovni totalitaristični vladavini, ki počenja vse, da bi zravnala Evropo do tal in na njenih ruševinah zgradila novi svetovni red.Tako je Orban v petek javno povedal ime in priimek človeka, za katerega trdi, da upravlja in nadzoruje z migrantsko krizo. To je George Soroš, za katerega se govori, da upravlja z levičarji, financerji in aktivisti globalnega kaosa, v katerem se nahajamo. Dodal je, da so zahodni način razmišljanja in mreža aktivistov najbolje predstavljeni v liku Georgea Soroša.

Če se ne bomo borili za Evropo, potem se bodo realizirale sanje nekaterih finančnih mednarodnih aktivistov in funkcionarjev, ki jih sploh nihče ni volil, je dejal Orban in s tem subtilno opozoril Evropejce, da svetu vladajo ljudje, ki jih nihče ni izbral na volitvah pa kljub vsemu držijo ti ljudje vse niti v svojih rokah, tako kot omenjeni George Soroš, ki ga je Orban označil kot nekoga, ki povzroča vojno proti Evropi v korist novega svetovnega reda. Orban je še dejal, da to kar se danes dogaja nima demokratične osnove in da se evropske institucije od organiziranih spreminjajo v anarhije. Ljudje v Evropi se končno budijo in razumejo da imigracija ni kulturološko vprašanje, ampak da je v vprašanju naš obstanek, ki se po načrtih Soroša in drugih nedemokratičnih posameznikov na vrhu prehrambene verige mora končati v koncu Evrope, kot jo poznamo, je zaključil Orban.

Vir: Dnevno.hr

Deli članek naprej, da odpremo oči Slovencem!


Sledi nam na FB