Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
 

Starša sta v nesreči izgubila tri otroke. Minilo je pol leta, nato se je zgodil ČUDEŽ!

04.09.2017

Vsak starš se strinja, da je bolečina ob izgubi otroka nekaj nepredstavljivega. Nekaj, kar ne bi priželeli niti sovražniku. Ob takem trenutku življenje izgubi smisel, mnogi se znajdejo v duševni in psihični stiski. Lori in Chris Coble sta leta 2007 doživela grozljivko, ki ju bo spremljala za vse življenje. V prometni nesreči sta nedaleč od doma izgubila vse tri otroke.Ko sta dan po petem rojstnem dnevu sina otroke hotela peljati v zabaviščni park, sta izgubila triletno Katie, štiriletno Emmo in komaj 5 let starega Kyla. Na poti v zabaviščni park se je namreč v njihov avtomobil zaletel 20-tonski tovornjak, ki je vozil s hitrostjo 110 km/h. Voznik tovornjaka je izgubil nadzor nad vozilom in zaradi utrujenosti trčil naravnost v avtomobil družine Coble. Obsodili so ga zaradi trojnega umora.Oče z otroci, ko so ti bili še majhni.


Trčenje je bilo usodno za vse tri otroke, Lori pa se od nesreče ne spomni popolnoma nič. Tragično novico je Lori od moža izvedela šele, ko je bila v bolnišnici. Obema se je začel rušiti svet.Lori je šest mesecev po nesreči znova zanosila, pregled pri zdravnikih pa ju je ganil do solz. Niti predstavljala si nista, da bosta doživela kaj takega. Pod srcem je namreč nosila trojčke. In da je bil šok še večji – noseča je bila z dvema deklicama in enim fantkom.Življenje se je postvilo na njuno stran, Lori je rodla zdrave trojčke.


"To je velik čudež. Kyle, Emma in Katie so nama pomagali" je povedala Lori, obenem pa dodala, da nihče ne bo mogel nadomestiti njunih preminulih otrok. Bosta pa z možem lahko vsaj normalno zaživela, saj je njuno življenje znova dobilo smisel.Tako izgleda srečna družina danes.


Življenje je velikokrat nepravično, a lahko ti ponudi še eno priložnost. Lori in Chris sta to priložnost dobila, postala sta starša trem čudovitim otrokom.Sledi nam na FB