Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
 

VIDEO: Brutalno zabijanje Luke Dončića, ki je obnorelo svet in Srbe pustilo v šoku

18.09.2017

Naši fantje so včeraj v Turčiji pisali pravljico. Pisali so ZGODOVINO. In njihov dosežek bo širom Slovenije odmeval še na mnoga leta. Niti ena ekipa jih na EuroBasketu 2017 ni porazila in tako je majhna dežela z velikim srcem postala evropska prvakinja. Vse to po zaslugi naših fantov na igrišču, selktorja Igorja Kokoškova ter vseh, ki za naše fante skrbijo.


Danes močno odmeva ena najboljših potez včerajšnje tekme, ko je Luka Dončić v drugi četrtini dobil skok in z vso močjo krenil v protinapad. Obramba je našega 18-letnega bisera lahko le nemočno opazovala, ko je zabil na povsem brutalen način in na noge dvignil celo dvorano. Zagotovo tudi vso Slovenijo in mnoge širom Evrope. Ameriški komentatorji so o Dončiću dejali, da je "eksplodiral" na igrišču, in res je bilo temu tako.

Srbi so le nemo pogledovali proti talentiranemu Dončiću, ves svet pa je navdušen nad njegovim skoraj nemogočim igranjem ob dejstvu, da šteje šele rosnih 18 let. Oglejte si posnetek, ki vas bo zagotovo znova dvignil na noge!Oglej si še: VIDEO: Neustavljivi zmaj Goran Dragić s 35 točkami Slovenijo popeljal do evropskega prvaka

Že kmalu po prvem polčasu pa je sledil šok. Šok tako za igralce, kot za mnoge slovenske navijače. Iztekala se je peta minuta tretje četrtine, ko je mnogim Slovencem zastal dih. V obrambi je Luka Dončić nerodno stopil na levo nogo in si pri tem grdo zvil gleženj.


Njegovo evropsko prvensto se je tu zaključilo, Slovenija je izgubila enega najboljših organizatorjev napadov. Luka je prispeval lep delež h končni zmagi, brez njega bi bil naslov evropskega prvenstva morda izgubljen. A so fantje kljub velikemu hendikepu združili moči in ob glasnem spodbujanju navijačev in Dončića iz klopi uspeli pravljico napisati do konca. In ko je Dončić prišel na podelitev ob pomoči soigralcev, smo mnogi Slovenci zajokali.

O talentu Dončića ni niti kančka dvoma, njegovo igranje so pohvalili tudi mnogi NBA igralci onkraj luže, vsi skupaj pa mu želijo čim hitrejše okrevanje. Kapo dol mladeniču za tako predstavo in hvala ti, da si pomagal pisati slovensko pravljico in zgodovino.


Sledi nam na FB