10-letni Miha s pismom Miklavžu obkroža Slovenijo: "Ne želim daril, ampak..."

V uredništvo Radia 1 so včeraj prejeli pismo 10-letnega Mihe, ko je nekaj dni nazaj pisal svetemu Miklavžu.

Pismo je na Radio 1 poslala njegova mama Sanja, ob sporočilu in posredovanem pismu pa pripisala, da je Miha velik ljubitelj harmonike, doma pa sam skrbi za 10 kokoši. Ko odraste, si želi opravljati delo kmetovalca.In kaj je letos simpatični Miha prosil Miklavža? Ni si zaželel sladkarij in igrač, kot mnogi njegovi vrstniki, temveč nekaj, kar mu bo pri njegovem delu prišlo veliko bolj prav.

Tako je izgledalo pismo, ki ga je mama Sanja poslala naprej do svetega Miklavža:Dragi Miklavž,

letos is želim nečesa uporabnega. To je šrot za kokoši. Želim si 60kg šrota, ker ga kokoši hitro pojejo. Kupi se ga v Agroservisu v Žabji vasi. Kupi po dve vreči 30 kg šrota, ker nimajo večjega pakiranja. 30 kg šrota stane 10 evrov. Zelo bom vesel, če mi prineseš 60 kg šrota. Potrebujem ga zato, ker mi ga je zmanjkalo.

Podpis:
Miha

Ob takem pismu se človek še enkrat znova zave, kako malo je potrebno, da osrečimo naše otroke. Delimo pismo Mihe še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kakšno simpatično prošnjo je za svetega Miklavža imel 10-letni Miha!

Vir: Radio 1
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami