10-letni Miha s pismom Miklavžu obkroža Slovenijo: "Ne želim daril, ampak..."

V uredništvo Radia 1 so včeraj prejeli pismo 10-letnega Mihe, ko je nekaj dni nazaj pisal svetemu Miklavžu.

Pismo je na Radio 1 poslala njegova mama Sanja, ob sporočilu in posredovanem pismu pa pripisala, da je Miha velik ljubitelj harmonike, doma pa sam skrbi za 10 kokoši. Ko odraste, si želi opravljati delo kmetovalca.In kaj je letos simpatični Miha prosil Miklavža? Ni si zaželel sladkarij in igrač, kot mnogi njegovi vrstniki, temveč nekaj, kar mu bo pri njegovem delu prišlo veliko bolj prav.

Tako je izgledalo pismo, ki ga je mama Sanja poslala naprej do svetega Miklavža:Dragi Miklavž,

letos is želim nečesa uporabnega. To je šrot za kokoši. Želim si 60kg šrota, ker ga kokoši hitro pojejo. Kupi se ga v Agroservisu v Žabji vasi. Kupi po dve vreči 30 kg šrota, ker nimajo večjega pakiranja. 30 kg šrota stane 10 evrov. Zelo bom vesel, če mi prineseš 60 kg šrota. Potrebujem ga zato, ker mi ga je zmanjkalo.

Podpis:
Miha

Ob takem pismu se človek še enkrat znova zave, kako malo je potrebno, da osrečimo naše otroke. Delimo pismo Mihe še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kakšno simpatično prošnjo je za svetega Miklavža imel 10-letni Miha!

Vir: Radio 1
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!