10-letni Miha s pismom Miklavžu obkroža Slovenijo: "Ne želim daril, ampak..."

V uredništvo Radia 1 so včeraj prejeli pismo 10-letnega Mihe, ko je nekaj dni nazaj pisal svetemu Miklavžu.

Pismo je na Radio 1 poslala njegova mama Sanja, ob sporočilu in posredovanem pismu pa pripisala, da je Miha velik ljubitelj harmonike, doma pa sam skrbi za 10 kokoši. Ko odraste, si želi opravljati delo kmetovalca.In kaj je letos simpatični Miha prosil Miklavža? Ni si zaželel sladkarij in igrač, kot mnogi njegovi vrstniki, temveč nekaj, kar mu bo pri njegovem delu prišlo veliko bolj prav.

Tako je izgledalo pismo, ki ga je mama Sanja poslala naprej do svetega Miklavža:Dragi Miklavž,

letos is želim nečesa uporabnega. To je šrot za kokoši. Želim si 60kg šrota, ker ga kokoši hitro pojejo. Kupi se ga v Agroservisu v Žabji vasi. Kupi po dve vreči 30 kg šrota, ker nimajo večjega pakiranja. 30 kg šrota stane 10 evrov. Zelo bom vesel, če mi prineseš 60 kg šrota. Potrebujem ga zato, ker mi ga je zmanjkalo.

Podpis:
Miha

Ob takem pismu se človek še enkrat znova zave, kako malo je potrebno, da osrečimo naše otroke. Delimo pismo Mihe še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kakšno simpatično prošnjo je za svetega Miklavža imel 10-letni Miha!

Vir: Radio 1
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?