Izgubil je ženo, nato izvedel, da ima sin levkemijo. Sodelavci so ga ganili do solz!

Ko boste prebrali življenjsko izkušnjo 36-letnega Nemca Andreasa Graffa, boste znova verjeli v to, da je na svetu še vedno veliko dobrih ljudi. Lansko leto je zaradi bolezni srca izgubil ženo, le nekaj mesecev zatem pa je izvedel, da ima njegov 4-letni sin Julius levkemijo.

Oče samohranilec se je tako znašel v situaciji, iz katere ni videl izhoda. Nikakor ni vedel, kako naj se pripravi na to, da bo več ur dnevno moral preživeti ob svojemu sinu v bolnišnici, obenem pa še delati, da bo lahko svojemu bolnemu sinu plačal zdravljenje.
Na vsa njegova vprašanja pa so z ganljivo gesto odgovorili kar njegovi sodelavci. Grozljive novice so se med njimi namreč hitro razširile, zato so bili odločni, da mu s skupnimi močmi pomagajo. Vseh 700 zaposlenih v podjetju, v katerem je delal Andreas, se je odpovedalo svojemu letnemu dopustu. Vse zato, da bi lahko tako pomagali Andreasu ter njegovemu bolnemu sinu. Sodelavci so se skupno odpovedali skoraj 3.300 uram dopusta, v celoti so ga podarili Andreasu.
»Reakcija zaposlenih je bila neverjetna. Skoraj ni bilo zaposlenega, ki ne bi doniral svojih ur in se s tem odpovedal svojemu dopustu. Vsi so želeli pomagati njegovemu sinu,«
je povedal direktor podjetja, ki je bil nad reakcijo svojih zaposlenih navdušen.
Dva meseca nazaj je mali Julius dopolnil 5 let, zdravljenje pa nadaljuje doma. Oče pravi, da se njegovo zdravstveno stanje iz dneva v dan izboljšuje. Upa, da bo lahko kmalu odšel v vrtec med svoje vrstnike, on pa se bo tako lahko znova vrnil nazaj v službo, kjer ima zagotovljene izjemne prijatelje!

Taka poteza zaposlenih si brez dvoma zasluži veliko spoštovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal