Izgubil je ženo, nato izvedel, da ima sin levkemijo. Sodelavci so ga ganili do solz!

Ko boste prebrali življenjsko izkušnjo 36-letnega Nemca Andreasa Graffa, boste znova verjeli v to, da je na svetu še vedno veliko dobrih ljudi. Lansko leto je zaradi bolezni srca izgubil ženo, le nekaj mesecev zatem pa je izvedel, da ima njegov 4-letni sin Julius levkemijo.

Oče samohranilec se je tako znašel v situaciji, iz katere ni videl izhoda. Nikakor ni vedel, kako naj se pripravi na to, da bo več ur dnevno moral preživeti ob svojemu sinu v bolnišnici, obenem pa še delati, da bo lahko svojemu bolnemu sinu plačal zdravljenje.
Na vsa njegova vprašanja pa so z ganljivo gesto odgovorili kar njegovi sodelavci. Grozljive novice so se med njimi namreč hitro razširile, zato so bili odločni, da mu s skupnimi močmi pomagajo. Vseh 700 zaposlenih v podjetju, v katerem je delal Andreas, se je odpovedalo svojemu letnemu dopustu. Vse zato, da bi lahko tako pomagali Andreasu ter njegovemu bolnemu sinu. Sodelavci so se skupno odpovedali skoraj 3.300 uram dopusta, v celoti so ga podarili Andreasu.
»Reakcija zaposlenih je bila neverjetna. Skoraj ni bilo zaposlenega, ki ne bi doniral svojih ur in se s tem odpovedal svojemu dopustu. Vsi so želeli pomagati njegovemu sinu,«
je povedal direktor podjetja, ki je bil nad reakcijo svojih zaposlenih navdušen.
Dva meseca nazaj je mali Julius dopolnil 5 let, zdravljenje pa nadaljuje doma. Oče pravi, da se njegovo zdravstveno stanje iz dneva v dan izboljšuje. Upa, da bo lahko kmalu odšel v vrtec med svoje vrstnike, on pa se bo tako lahko znova vrnil nazaj v službo, kjer ima zagotovljene izjemne prijatelje!

Taka poteza zaposlenih si brez dvoma zasluži veliko spoštovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo