Izgubil je ženo, nato izvedel, da ima sin levkemijo. Sodelavci so ga ganili do solz!

Ko boste prebrali življenjsko izkušnjo 36-letnega Nemca Andreasa Graffa, boste znova verjeli v to, da je na svetu še vedno veliko dobrih ljudi. Lansko leto je zaradi bolezni srca izgubil ženo, le nekaj mesecev zatem pa je izvedel, da ima njegov 4-letni sin Julius levkemijo.

Oče samohranilec se je tako znašel v situaciji, iz katere ni videl izhoda. Nikakor ni vedel, kako naj se pripravi na to, da bo več ur dnevno moral preživeti ob svojemu sinu v bolnišnici, obenem pa še delati, da bo lahko svojemu bolnemu sinu plačal zdravljenje.
Na vsa njegova vprašanja pa so z ganljivo gesto odgovorili kar njegovi sodelavci. Grozljive novice so se med njimi namreč hitro razširile, zato so bili odločni, da mu s skupnimi močmi pomagajo. Vseh 700 zaposlenih v podjetju, v katerem je delal Andreas, se je odpovedalo svojemu letnemu dopustu. Vse zato, da bi lahko tako pomagali Andreasu ter njegovemu bolnemu sinu. Sodelavci so se skupno odpovedali skoraj 3.300 uram dopusta, v celoti so ga podarili Andreasu.
»Reakcija zaposlenih je bila neverjetna. Skoraj ni bilo zaposlenega, ki ne bi doniral svojih ur in se s tem odpovedal svojemu dopustu. Vsi so želeli pomagati njegovemu sinu,«
je povedal direktor podjetja, ki je bil nad reakcijo svojih zaposlenih navdušen.
Dva meseca nazaj je mali Julius dopolnil 5 let, zdravljenje pa nadaljuje doma. Oče pravi, da se njegovo zdravstveno stanje iz dneva v dan izboljšuje. Upa, da bo lahko kmalu odšel v vrtec med svoje vrstnike, on pa se bo tako lahko znova vrnil nazaj v službo, kjer ima zagotovljene izjemne prijatelje!

Taka poteza zaposlenih si brez dvoma zasluži veliko spoštovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja