Izgubil je ženo, nato izvedel, da ima sin levkemijo. Sodelavci so ga ganili do solz!

Ko boste prebrali življenjsko izkušnjo 36-letnega Nemca Andreasa Graffa, boste znova verjeli v to, da je na svetu še vedno veliko dobrih ljudi. Lansko leto je zaradi bolezni srca izgubil ženo, le nekaj mesecev zatem pa je izvedel, da ima njegov 4-letni sin Julius levkemijo.

Oče samohranilec se je tako znašel v situaciji, iz katere ni videl izhoda. Nikakor ni vedel, kako naj se pripravi na to, da bo več ur dnevno moral preživeti ob svojemu sinu v bolnišnici, obenem pa še delati, da bo lahko svojemu bolnemu sinu plačal zdravljenje.
Na vsa njegova vprašanja pa so z ganljivo gesto odgovorili kar njegovi sodelavci. Grozljive novice so se med njimi namreč hitro razširile, zato so bili odločni, da mu s skupnimi močmi pomagajo. Vseh 700 zaposlenih v podjetju, v katerem je delal Andreas, se je odpovedalo svojemu letnemu dopustu. Vse zato, da bi lahko tako pomagali Andreasu ter njegovemu bolnemu sinu. Sodelavci so se skupno odpovedali skoraj 3.300 uram dopusta, v celoti so ga podarili Andreasu.
»Reakcija zaposlenih je bila neverjetna. Skoraj ni bilo zaposlenega, ki ne bi doniral svojih ur in se s tem odpovedal svojemu dopustu. Vsi so želeli pomagati njegovemu sinu,«
je povedal direktor podjetja, ki je bil nad reakcijo svojih zaposlenih navdušen.
Dva meseca nazaj je mali Julius dopolnil 5 let, zdravljenje pa nadaljuje doma. Oče pravi, da se njegovo zdravstveno stanje iz dneva v dan izboljšuje. Upa, da bo lahko kmalu odšel v vrtec med svoje vrstnike, on pa se bo tako lahko znova vrnil nazaj v službo, kjer ima zagotovljene izjemne prijatelje!

Taka poteza zaposlenih si brez dvoma zasluži veliko spoštovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom