Izgubil je ženo, nato izvedel, da ima sin levkemijo. Sodelavci so ga ganili do solz!

Ko boste prebrali življenjsko izkušnjo 36-letnega Nemca Andreasa Graffa, boste znova verjeli v to, da je na svetu še vedno veliko dobrih ljudi. Lansko leto je zaradi bolezni srca izgubil ženo, le nekaj mesecev zatem pa je izvedel, da ima njegov 4-letni sin Julius levkemijo.

Oče samohranilec se je tako znašel v situaciji, iz katere ni videl izhoda. Nikakor ni vedel, kako naj se pripravi na to, da bo več ur dnevno moral preživeti ob svojemu sinu v bolnišnici, obenem pa še delati, da bo lahko svojemu bolnemu sinu plačal zdravljenje.
Na vsa njegova vprašanja pa so z ganljivo gesto odgovorili kar njegovi sodelavci. Grozljive novice so se med njimi namreč hitro razširile, zato so bili odločni, da mu s skupnimi močmi pomagajo. Vseh 700 zaposlenih v podjetju, v katerem je delal Andreas, se je odpovedalo svojemu letnemu dopustu. Vse zato, da bi lahko tako pomagali Andreasu ter njegovemu bolnemu sinu. Sodelavci so se skupno odpovedali skoraj 3.300 uram dopusta, v celoti so ga podarili Andreasu.
»Reakcija zaposlenih je bila neverjetna. Skoraj ni bilo zaposlenega, ki ne bi doniral svojih ur in se s tem odpovedal svojemu dopustu. Vsi so želeli pomagati njegovemu sinu,«
je povedal direktor podjetja, ki je bil nad reakcijo svojih zaposlenih navdušen.
Dva meseca nazaj je mali Julius dopolnil 5 let, zdravljenje pa nadaljuje doma. Oče pravi, da se njegovo zdravstveno stanje iz dneva v dan izboljšuje. Upa, da bo lahko kmalu odšel v vrtec med svoje vrstnike, on pa se bo tako lahko znova vrnil nazaj v službo, kjer ima zagotovljene izjemne prijatelje!

Taka poteza zaposlenih si brez dvoma zasluži veliko spoštovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami