Orban znova šokiral Svet! Brez dlake na jeziku povedal, kdo je namerno povzročil migrantsko krizo!

V Evropi trenutno poteka prava vojna, le da javnost nima pojma o tem, ker vsi propagandni mediji migrantsko krizo zakrivajo do te mere, da ljudstvo tega ne vidi, čeprav če pogledamo jasno sliko lahko vidimo, da je tukaj natančen načrt uničenja Nemčije in posledično cele Evrope do njenih temeljev. Predsednik Vlade Madžarske Viktor Orban je brez dlake na jeziku razkril ime, ki stoji za celotno migrantsko krizo.



Evropa se budi, Orban jo vodi?



To, kar masovni mediji na Hrvaškem naivno imenujejo teorije zarote, zdaj kar naenkrat prihaja iz ust svetovnih vrhov!

Viktor Orban, madžarski premier, bije bitko z migranti od samega začetka in poskuša svetu pokazati, da je tukaj povzročena namerna kriza in ne begunska kriza s humanitarnimi vzroki. Za povratni ukrep je dobil obsodbo svetovnih vrhov, ki ga zmerjajo z diktatorjem in poskušajo megliti pravo stanje. Orban je trenutno edini človek v Evropi, ki se je upal zoperstaviti močni, svetovni totalitaristični vladavini, ki počenja vse, da bi zravnala Evropo do tal in na njenih ruševinah zgradila novi svetovni red.



Tako je Orban v petek javno povedal ime in priimek človeka, za katerega trdi, da upravlja in nadzoruje z migrantsko krizo. To je George Soroš, za katerega se govori, da upravlja z levičarji, financerji in aktivisti globalnega kaosa, v katerem se nahajamo. Dodal je, da so zahodni način razmišljanja in mreža aktivistov najbolje predstavljeni v liku Georgea Soroša.





Če se ne bomo borili za Evropo, potem se bodo realizirale sanje nekaterih finančnih mednarodnih aktivistov in funkcionarjev, ki jih sploh nihče ni volil, je dejal Orban in s tem subtilno opozoril Evropejce, da svetu vladajo ljudje, ki jih nihče ni izbral na volitvah pa kljub vsemu držijo ti ljudje vse niti v svojih rokah, tako kot omenjeni George Soroš, ki ga je Orban označil kot nekoga, ki povzroča vojno proti Evropi v korist novega svetovnega reda. Orban je še dejal, da to kar se danes dogaja nima demokratične osnove in da se evropske institucije od organiziranih spreminjajo v anarhije. Ljudje v Evropi se končno budijo in razumejo da imigracija ni kulturološko vprašanje, ampak da je v vprašanju naš obstanek, ki se po načrtih Soroša in drugih nedemokratičnih posameznikov na vrhu prehrambene verige mora končati v koncu Evrope, kot jo poznamo, je zaključil Orban.

Vir: Dnevno.hr

Deli članek naprej, da odpremo oči Slovencem!
0
crniovcar
Pred 10 meseci
samo da ni Kučan kriv
0
Katja Zadravc
Pred 10 meseci
naj ga "bogec" čimprej vzame k sebi!!!!!!!!!!!!!!!! čiprej
0
Ivi Bohorč
Pred 11 meseci
Soroš je velik KLjuse Pra......ec.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Sneg pobelil dele Slovenije: Nevarnost pred pozebo in snegolomom!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Slovenski gozdar posnel medvedko z mladičkom: Prizor je uspešnica na spletu!VIDEO: 28-letna pevka navdušila sodnike na talentu: Osvojila je zlati gumb!BMW M3 zgrmi v prepad, voznik preživi