Šok za mamico iz Slovenije, to so njeni mali deklici naredili na urgenci

V preteklih mesecih smo na spletu zasledili nemalo zapisov in video posnetkov, s katerimi so Slovenci opozarjali na zastrašujoče stanje v zdravstvu. Že dlje časa naši državljani opozarjajo na dejstvo, da so razmere v zdravstvu kaotične. Pa je res tako?

Socialno omrežje Facebook je te dni pretresel še en zapis, pod katerega se je podpisala mamica Tjaša. S svojo malo deklico je zaradi zdravstvenih težav morala obiskati otroško urgenco v Celju, nato pa kmalu doživela pravi šok.

Njeno izpoved objavljamo v celoti:

Ker me vsa ta situacija tako razočarala in prizadela sem se odločila da javno objavim in delim z vami.. Namenjeno je izključno dvem medicinskim sestrim in medicinskemu bratu ter seveda doktorci ki so delali v soboto 16.6. okoli 11 ure.. na otroški urgenci v Celju.. da ste moji trimesečni punčki zadali okoli 10 vbodov ker preprosto niste našli primernega mesta za namestitev kanala.. in ji ga na koncu dali na glavo ter čez prelepili z salotejpom.. da se je 1 uro skupaj tako jokala in ste me ven poslali in se povrhu bili izjemno nasramni... nimate niti kančka sočutja do starsev kaj šele do otrok in dojenčkov ki pridejo k vam bolani.

Delate z njimi kot z lutko kje je socutje in ljubeznivost.. sram vas naj bo... Kot mamo me niste hoteli poslušati.. prišle sva se pokazati zaradi vročine in dihal.. Na koncu ste jo tako izmucili da ko ste me k njej pripeljali je bila priklopjena na kisik in aparat.. Tako ste jo izmucili da mi še danes ko sva prišli domov gre na jok ko se samo spomnem.. vse pohvale pa gredo na otroški oddelek sestram ki ste me bodrile in tolažile kar mi pa največ pomeni da ste bile tako ljubeznive do moje hčerkice. . Naj povem še sestre na oddelku so se zgrazale nad vso situacijo... Zraven prilagam sliko nameščenega kanala..


Avtorica: Tjaša Kovačič, Facebook

Bi morali na take prigode še bolj opozarjati? Delimo Tjašin zapis še naprej, da se bodo vsi v zdravstvu zavedali, da taka dejanja ne bodo ostala neopažena!
2
Bojan Jenič
Pred 10 meseci
Da popizdiš. Sočutje do mamice in otroka. Ekipi v Celju pa sporočam: da se to mojim najbližjem dogodi VAM LASTNOROČNO GLAVO OFNEM!!!!!!!!
0
Samo Brglez
Pred 10 meseci
Tudi sam sem imel podobno izkušnjo pred leti, ker enostavno niso znali vzeti krvi.Potem je bil pa otrok kriv po ne vem kolikih vbodih. In to v celjski bolnišnici.
Še sreča da otroci to kmalu pozabijo
0
Jorge Jimenez
Pred 10 meseci
Res se dogajajo,mahinacije na škodo pacientov.Dne 09.06.2018 ob 06.55,je oseba kot pacient opravila pregled pri dež.zdravnici Mlinar,D.G.NEOPREDELJENA PLJUČNICA.12.06 2018 pacientu Dr.Ratmajer Milan napiše napotnico pod zelo hitro za slikanje pljuč in pulmologa.Rezultat navajam kot neveljaven ker strokovna delavka,ki naj bi bila medicinska sestra,kljub obolelosti pacienta ga naroči na strokovni pregled 26. 06. 2018.Strokovno izjavo da ni vmes nobenega prostora za pregled je LAŽ,katero argumentiram da bo med rokom 12.06 2018,do 26,06 2018 sigurno z napotnico zelo hitro sprejet na pregled.To pomeni da nekje je nekaj narobe mogoče celo rezervacija za družinskega člana nekoga od zaposlenih.Seveda se pacient še naprej prav slabo počuti in je prisiljen biti v skrbi neukih in strokovno nesposobnih oseb na milost in nemilost.Še veliko je krivic ki se dogajajo v Celju
0
Franc Matevžič
Pred 10 meseci
MAMICI TJAŠI sem zelo vesel ,da si objavila ta dogodek me pa žalosti ,da nisi objavila imenov sester tar brata TAKO naj s prstom kažejo po CELJU-in bolnici ti so mučeniki nemočnih otrok -tudi sam sem oče
0
jast registrirana
Pred 10 meseci
kako smo si ljudje razlicni... nasega so 1x celega prepikali in mu prestavljali kanal po celem telesu... mislim, da so ga zbodli vec kot 30x... ampak jaz sem bila hepi, da so videli, da ne deluje in vztrajali z iskanjem primerne zile, da je infuzija koncno prijela   je grozno, ko gledas svojega bolnega otroka, a vcasih drugace ne gre... kaj bi sele bilo, ce bi dojencici se pljucka slikali?! ne vem, kako danes to delajo, a 20 let nazaj je to zgledalo kot bi bil pri mesarju... grozno!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljivo presenečenje za Petra Prevca: Tako je zanj zapel Luka Sešek!VIDEO: Grozljiva nesreča v Mozirju: Pobegli konj stekel naravnost pred avtomobil!VIDEO: Tilen Artač zapel pesem za Petra Prevca: Priredili so slovensko uspešnico!Vlado Kreslin in Tomi Meglič zapela v Planici: Skupaj sta se poklonila Prevcu!Lastnika prenovila na pol porušeno zidanico: Nova podoba Slovencem jemlje sapo!VIDEO: Andrej Stare zadnjič komentiral skoke: Komaj se je zadržal pred solzami!VIDEO: Ganljivo slovo Petra Prevca: Solze sreče pred navijači v Planici!VIDEO: Tragedija na reliju na Madžarskem, štirje ljudje izgubili življenjeKuža ne more skriti navdušenja, ko se vrne lastnica: Prizor ima 30 milijonov ogledov!VIDEO: Grd padec Timija Zajca v Planici, padel je pri 242,5 metrov dolgem poletuVIDEO: Peter Prevc zmagovalec v Planici: Tako je poletel pred domačimi gledalci!Krava si je rešila življenje: Pobegla je iz klavnice in eno leto živela s srnami!VIDEO: Posnetek navijača, ko je včeraj v Stožicah poljubil Cristiana RonaldaVIDEO: Kamera posnela tragedijo: Tovorna ladja trčila v most in ga porušila!Uroš in Tjaša zapela svojo novo pesem: Nastopila sta v oddaji Glasbeni pozdrav!Nevesta z očetom presenetila goste: Takšen ples sta pripravila na poroki!Prizor, ki zlomi srce: Pes tekel za krutim lastnikom, ki ga je zapustil ob cesti!Majhna čivava se igra z zaspanim buldogom: Posnetek ima že 50 milijonov ogledov!Lastnika družinske kmetije posnela malega krta: Prizor, ki je navdušil Slovence!Parodija na nakup stanovanja v Ljubljani: Nasmejali se boste posnetku!Posneli psičko, ki skrbi za kozjega mladička: Prizor je mnogim polepšal dan!VIDEO: Posnetek redarja ob Soči, ki lovi kajakaša: Zagrožena je visoka kazen!Mame z mladički na Kočevskem: Posnetek iz slovenskih gozdov, ki ti polepša dan!Hiša kuharskega mojstra iz Slovenije: Leseno pohištvo je izdelal sam!Voznik iz Srbije pogledal, če prihaja vlak, nato je pred vlakom zapeljal na tire