Pošlji nam svoj video posnetek

Veseli nas, da bi z nami radi delili vaš video posnetek. Le nekaj klikov vas loči, da video posnetek posredujete do nas, mi pa ga lahko nato objavimo na Klip portalu.

Pred vami je kratek vodič, s katerim vas bomo vodili skozi preproste korake do tega, da video posnetek pristane na naši strani.

Enostavno preko obrazca pCloud Transfer z le nekaj kliki

Najprej kliknite tukaj, da odprete obrazec

  • S klikom na modri znakec ali "Click here to add files" dodajte vaš posnetek v obrazec

  • V vnosno polje Send To * (Recipients emails) vpišite info@klip.si

  • V vnosno polje From * (Your email) vpišite svoj email naslov

  • V vnosno polje Message (Optional) podajte čim več informacij o video posnetku

V kolikor ste vse podatke pravilno izpolnili, izgleda prikaz nekako takole.

  • Vaš zadnji korak je, da pritisnete na gumb "SEND FILES" in pošiljanje posnetka se bo začelo


Če se je na vašem zaslonu pojavilo nekaj podobnega, potem ste na pravi poti! Sedaj morate le počakati, da se pošiljanje posnetka zaključi. Čas pošiljanja je odvisen od hitrosti vaše internetne povezave ter same velikosti video posnetka. V kolikor bomo potrebovali dodatne informacije, vas bomo kontaktirali na email naslov.

Imate težave pri pošiljanju video posnetka prek omenjenega obrazca? Pišite nam na email naslov info@klip.si in skupaj bomo našli rešitev.

Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Težave nove generacije, rojene po letu 1984: Ta posnetek si mora pogledati vsak!VIDEO: 90-letna babica s harmoniko navdušila Slovence: Tako je zaigrala na domačiji!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!Tako izgleda kuhanje na ladji, ko pluje v razburkanem morjuVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!VIDEO: Severina objavila najbolj ganljivo pesem do slej: Poklonila jo je sinu!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Psička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVoznik avtobusa z vrati priprl šolarja: Vlekel ga je 45 metrov!VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!VIDEO: Oče ob nastopu hčerke ukradel vso pozornost: To je počel na stadionu!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićJezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Otroci iz Bosne prevzeli sodnike: Njihov nastop je pravi balzam za dušo!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!