10-letna deklica zapela operno pesem: Njen talent je navdušil splet!

Splet je obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit pevski nastop komaj 10-letne deklice.

Ta je predstavila svoj pevski talent ob operni uspešnici, z nastopom pa je sodeč po odzivih navdušila številne ljubitelje glasbe na spletu.

Victory Brinker je 10 let stara deklica, ki je s svojim pevskim talentom že v preteklosti prevzela številne. Gre za mlado operno pevko, ki z nastopi vedno znova poskrbi za navdušenje.

V preteklih mesecih je zapela operno arijo "Der Hölle Rache", pod katero se je podpisal skladatelj Wolfgang Amadeus Mozart. Avtor besedila arije je Emanuel Schikaneder.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu 10-letne deklice, pri katerem je ob operni ariji pokazala svoje pevske talente. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Madona, ima pa ta deklič ta pravo operno štimo. "Kvantni" preskok za celo oktavo in več ji ne predstavlja nobenega napora...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!