10-letna Zoja spoznala plezalko Janjo Garnbret, prizor seže do srca

10-letna Zoja obožuje plezanje, s katerim se tudi sama ukvarja že tri leta, njena največja vzornica pa je najboljša plezalka na svetu in zlata Olimpijka Janja Garnbret.

Zojo je v plezalni klub pripeljal njen oče David pod pretvezo, da bo le "malce" plezala in Jani Morelj iz Radia 1 pokazala nekaj oprijemov.

Mali športnici se niti sanjalo ni, kakšno presenečenje so ji tam pripravili. David je namreč skupaj z Jano Morelj in Gorenjko svoji hčerki pripravil nepozabno presenečenje.

Medtem ko se je simpatična Zoja povzpenjala po plezalni steni, je za njo prišla oseba, ki jo je bila najbolj na svetu vesela - Janja Garnbret. Zoja ji je planila v objem in v njenih očeh je bilo videti, kako presrečna je, da jo je končno spoznala.

Poglejte si čudovito presenečenje, pri katerem je 10-letna Zoja spoznala svojo vzornico v svetu plezanja. Bravo za takšno čudovito presenečenje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!