10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci znova priča čudovitim nastopom.

V rubriki Novi talenti je na odru zaigral in zapel tudi 10-letni Matija Merzdovnik Mencinger, ki je z nastopom poskrbel za navdušenje mnogih.

Matija Merzdovnik Mencinger je 10 letni mladenič iz Šmartna pri Slovenj Gradcu, te dni pa je v rubriki Novi talenti v oddaji V petek zvečer zaigral in zapel skupaj z Mladimi Dolenjci, ki so pred leti uspešno priredili Slakovo vižo "Meni ni za bogatijo".

Prav omenjeno pesem je Matija zapel skupaj z Mladimi Dolenjci, z nastopom pa sodeč po odzivih poskrbel za navdušenje ljubiteljev slovenske glasbe. Pohvale za njegov talent prihajajo tudi iz drugih koncev sveta.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem je svoje glasbene talente pokazal 10-letni Matija Merzdovnik Mencinger skupaj s člani Ansambla Mladi Dolenjci. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Jaz bi raje videl, da poba igra sam. Pozadina je pri vsakomur "aktivna"...
1
graf
Pred 9 tedni
lepo , dečko bo pravi muzikant ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!