11-letna Anuša in Lenart navdušila Slovenijo, ko sta zapela pesem iz filma Kekec

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci priča čudovitemu pevskemu nastopu.

Komaj 11-letna Anuša Mrlak in Lenart Cizej sta zapela dve pesmi iz slovenskega filma Kekec, z nastopom pa navdušila mnoge.

Anuša Mrlak in Lenart Cizej sta izjemna mlada talentirana pevca, ki sta v rubriki Novi talenti V petek zvečer izvedla slovenski uspešnici "Mojčina pesem" in "Kekčeva pesem".

V rubriki Novi talenti v omenjeni oddaji nastopajo mladi pevci in pevke iz Slovenije, s svojimi talenti pa vedno znova navdušijo številne gledalce. Nič drugače ni bilo niti ob nastopu Anuše in Lenarta.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem sta pesmi iz filma Kekec zapela Anuša in Lenart. Bosta s petjem prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kapo dol enemu in drugemu!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!