11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!

Že pred leti je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo izjemen nastop 11-letne deklice Serene Rigacci.

Ta se je v italijanski izvedbi šova Next Star predstavila s petjem pesmi, ki je najbolj znana v izvedbi pevke Whitney Houston.

Video posnetek izjemnega avdicijskega nastopa je na spletu že prava uspešnica - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel skoraj 10 milijonov ogledov, nad nastopom deklice pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Serena Rigacci je že leta nazaj nastopila v omenjenem italijanskem šovu, ko se je na avdiciji predstavila s petjem pesmi "I Will Always Love You". V originalu jo je sicer leta 1973 prepevala Dolly Parton, leta 1992 pa je za izjemno priredbo poskrbela Whitney Houston.

Prisluhnite izjemnemu pevskemu nastopu, pri katerem je komaj 11-letna deklica Serena Rigacci v italijanskem šovu Next Star zapela pesem "I Will Always Love You".
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Neotesano, da ob takem nastopu komisija nekaj žlobudra vmes. Tako psmi morem posneti in arhivirati. Punčka pa poje tako dobro, da me kar boli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!