11-letna deklica zapela uspešnico Elvisa Presleyja: Njen nastop je prevzel sodnike!

V preteklih mesecih je v velikem finalu šova The Voice Kids, kjer lahko nastopajo samo otroci do 14. leta starosti, svoj pevski talent znova pokazala deklice Georgia.

Ta se je pred sodniki in občinstvom predstavila s petjem uspešnice, pod katero se je v originalu podpisal legendarni pevec Elvis Presley.

Pevski nastop deklice je že prava uspešnica na spletu - do danes je video posnetek samo na omrežju YouTube dosegel več kot 700.000 ogledov, nad talentom deklice pa so navdušeni številni ljubitelji glasbe.

Georgia je v finalu šova The Voice Kids zapela pesem "Can't Help Falling In Love", ki jo je Elvis Presley svetu predstavil leta 1961. S svojim glasom in nastopom je navdušila vse sodnike v šovu.

Poglejte si čudovit pevski nastop iz otroškega šova The Voice Kids, pri katerem je deklica Georgia zapela uspešnico "Can't Help Falling In Love", ki jo v originalu prepeva Elvis Presley.
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Dobra je. Žirantje pa bi med nastopi morali imeti zaprte "gubice"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!