12-letni deček s pesmijo Celine Dion razjokal sodnike: Njegov glas ti naježi kožo!

Aleksander Zazarashvili iz Gruzije je zahvaljujoč sodelovanju v ukrajinskem pevskem šovu The Voice Kids, pri katerem nastopajo zgolj otroci do 14. leta starosti, na spletu prava senzacija.

12-letnik ima tako izjemen glas, da je že na avdiciji razjokal sodnike in mnoge prisotne goste v dvorani!

Aleksander se je v pevskem šovu The Voice Kids v Ukrajini na slepi avdiciji predstavil s pesmijo "All By Myself", ki jo v originalu izvaja ameriška pevka Celine Dion. Njegov nastop je bil tako izjemen, da so mnogi sodniki od navdušenja zajokali!

Avdicijski nastop Aleksandra, ki je razjokal sodnike:


Že pred začetkom šova The Voice Kids je ukrajinskim organizatorjem dejal, da so njegove sanje postati eden izmed finalistov. Sanje so se mu uresničile: postal je finalist, na koncu pa tudi veliki zmagovalec 5. sezone šova The Voice Kids: Ukraine.

V velikem finalu se je predstavil s sotekmovalcema Yaroslavom Karpukom in Varvaro Koshovo, kjer so skupaj zapeli pesem "Halo" pevke Adele. Trojica otrok se je znova izkazala, po mnenju mnogih pa je najbolj izstopal prav 12-letni Aleksander Zazarashvili iz Gruzije.


Tako so otroci zapeli v finalu šova The Voice Kids v Ukrajini:

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To je bilo posneto malo pred ptujskim fašenkom, ker je levi sodnik šel na povorko našemljen kar direktno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!