13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožo

V belgijskem šovu The Voice Kids, v katerem nastopajo samo otroci stari od 7 do 14 let, je te dni na slepih avdicijah nastopila tudi 13-letna Tiany.

S svojim glasom je sodnikom naježila kožo, obenem pa navdušila tudi mnoge uporabnike na YouTube omrežju.

Video posnetek njenega nastopa je v dobrem tednu dni zbral že več kot 140.000 ogledov. Talentirana Tiany je v šovu The Voice Kids v Belgiji zapela pesem "Creep", ki jo je že leta 1992 izdala glasbena skupina Radiohead. Nastop 13-letnice je bil pravi balzam za ušesa, kar so prepoznali tudi sodniki v šovu. Mnogim se je namreč ob njenem petju naježila koža!

Proti mladi vzhajajoči zvezdi so se namreč obrnili prav vsi sodniki, njen unikaten nastop pa bo brez dvoma prevzel tudi tebe.

Prisluhnite pevskemu nastopu iz belgijskega šova The Voice Kids, pri katerem je 13-letna Tiany zapela pesem "Creep" izvajalcev Radiohead. Bo s svojim glasom tudi tebi naježila kožo?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Nenavaden gost na avtocesti: Posnetek je uspešnica na spletu!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoNa smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Kanadčan od blizu posnel luno: Je na kamero ujel nezemljane?Lisica ji je med snemanjem ukradla mobilni telefon: Posnetek ti bo polepšal dan!Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Tilen Artač v parodiji zapel kot Avseniki: Tako izgleda življenje v bloku!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilBeluga kit prvič v življenju videl pingvinaSlovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!Na pločniku je narisal črte za ristanc: Tako so se zabavali sprehajalci!Mladiček pritlikavega povodnega konja pokazal, kako se potaplja