14-letni deček zapel Hallelujah: Njegov glas je prevzel sodnike!

Pretekli mesec se je zaključil tudi pevski šov The Voice Kids 2020 v Nemčiji, na katerem lahko nastopajo le otroci od 7. do 14. leta starosti.

V velikem finalu je nastopil tudi 14-letni Phil, ki je z nastopom prevzel mnoge na spletu.

V nemškem šovu The Voice Kids 2020 je simpatični Phil zapel svetovno poznano uspešnico "Hallelujah", ki jo je leta 1984 v albumu Various Positions predstavil kanadski pevec Leonard Cohen.

Pevski nastop dečka v finalu nemškega šova na spletu beleži veliko priljubljenost - do danes si je video posnetek ogledalo že skoraj 400.000 uporabnikov YouTube omrežja.

Prisluhnite, kako je 14-letni Phil blestel v velikem finalu nemškega šova The Voice Kids 2020, ko se je predstavil s petjem pesmi "Hallelujah" izvajalca Leonarda Cohena.
0
Veri Mlinar
Pred 19 tedni
lepa pesem
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valNor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomMislil je, da gre za nedolžnega morskega psa, nato je skočil v vodoVIDEO: Marko Potrč besno nad Milana Kreka: "Iz sebe je naredil klovna!"Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Tilen Artač zapel v gostilni: Tako se je norčeval iz ukrepov!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo5-letni deček obkrožil splet: Pokazal je trik, kako zavezati čevlje!Dramatičen posnetek iz Hrvaške: Zapeljal je pred drveči avtomobil!Plovba po razburkanem morju se spremeni v nočno moro: Treščili so ob skale!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!Policist aretiral žensko, ker na stadionu ni nosila zaščitne maskeNašel je ukraden monocikel prijatelja: Lopovu ga je ukradel nazaj!Ženska zajokala ob zdravnici: Po 29 letih je prvič slišala svoj glas!Drama pri sosedih: Zapeljal je na tire, komaj se je izognil drvečemu vlaku!