14-letni deček zapel Hallelujah: Njegov glas je prevzel sodnike!

Pretekli mesec se je zaključil tudi pevski šov The Voice Kids 2020 v Nemčiji, na katerem lahko nastopajo le otroci od 7. do 14. leta starosti.

V velikem finalu je nastopil tudi 14-letni Phil, ki je z nastopom prevzel mnoge na spletu.

V nemškem šovu The Voice Kids 2020 je simpatični Phil zapel svetovno poznano uspešnico "Hallelujah", ki jo je leta 1984 v albumu Various Positions predstavil kanadski pevec Leonard Cohen.

Pevski nastop dečka v finalu nemškega šova na spletu beleži veliko priljubljenost - do danes si je video posnetek ogledalo že skoraj 400.000 uporabnikov YouTube omrežja.

Prisluhnite, kako je 14-letni Phil blestel v velikem finalu nemškega šova The Voice Kids 2020, ko se je predstavil s petjem pesmi "Hallelujah" izvajalca Leonarda Cohena.
0
Veri Mlinar
Pred 8 tedni
lepa pesem
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Morski pes napadel ribiče v kanujuNastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!