14-letni deček zapel Hallelujah: Njegov glas je prevzel sodnike!

Pretekli mesec se je zaključil tudi pevski šov The Voice Kids 2020 v Nemčiji, na katerem lahko nastopajo le otroci od 7. do 14. leta starosti.

V velikem finalu je nastopil tudi 14-letni Phil, ki je z nastopom prevzel mnoge na spletu.

V nemškem šovu The Voice Kids 2020 je simpatični Phil zapel svetovno poznano uspešnico "Hallelujah", ki jo je leta 1984 v albumu Various Positions predstavil kanadski pevec Leonard Cohen.

Pevski nastop dečka v finalu nemškega šova na spletu beleži veliko priljubljenost - do danes si je video posnetek ogledalo že skoraj 400.000 uporabnikov YouTube omrežja.

Prisluhnite, kako je 14-letni Phil blestel v velikem finalu nemškega šova The Voice Kids 2020, ko se je predstavil s petjem pesmi "Hallelujah" izvajalca Leonarda Cohena.
0
Veri Mlinar
Pred 24 tedni
lepa pesem
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliKuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilRok Švab iz Modrijanov navdušil: Tako je zapel pesem "Mavrica"Drama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Tilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek malčka, ki je senzacija na spletu: Tako je zabijal žeblje!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Hčerka zapela v avtomobilu: Njen glas je očeta ganil do solz!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Slovenski župnik v novem posnetku: Zakaj moramo upoštevati pravila?Voznik na Štajerskem izgubil živce: Tako je kričal na prehodu za pešce!VIDEO: Mariborčan policista zmerjal z barabami, nato sta ga vklenila v lisice