14-letnik sezul žirante! Zapel je avtorsko pesem, njegov glas navdušuje

Najstnik Benicio Bryant je že na avdiciji šova "America's Got Talent" dobil mnogo pohval iz strani sodnikov. Simon Cowell ga je primerjal celo s Harryjem Stylesom, članom glasbene skupine One Direction.

Zdaj je v šovu nastopil še enkrat, tokrat pa vsem predstavil kar svojo avtorsko pesem!

14-letni Benicio Bryant je tokrat v nadaljevanju šova svoj pevski talent pokazal kar ob avtorski pesmi "Here Goes Nothing", z nastopom pa je pošteno navdušil tudi gosta med žiranti, komika Jaya Leno.


Mladenič pa se je izkazal tudi na avdiciji. Tam je zapel pesem "The Joke", pod katero se podpisuje pevka Brandi Carlile, z nastopom pa navdušil prav vse sodnike.

Prisluhnite še avdicijskemu nastopu, pri katerem je Benicio s svojim glasom očaral mnoge širom sveta!

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Puba je zapel tako kot se šika. Ni pa mi jasno, kaj ima v žiriji za iskati vpognjenec Jay Leno, ker vem, da (glasbenega) pojma nima...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!