15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!

Na avdicijskem odru šova America's Got Talent 2020 se je te dni predstavila tudi 15-letna Kenadi Dodds, ki ima ganljivo družinsko zgodbo.

Njen pevski nastop je bil naravnost odličen, pred sodniki pa se je predstavila z avtorsko pesmijo.

Oba starša deklice Kenadi imata prirojeno genetsko napako, zaradi česar z leti izgubljata vid. Zdaj sta popolnoma slepa, isto genetsko napako pa imata tudi dva njuna otroka. Kenadi je edina v družini, ki genetske napake nima.


America's Got Talent, YouTube
Njena 9-letna sestrica si je vedno želela, da bi Kenadi lahko videla na odru ameriškega talenta, še preden bi tudi sama izgubila vid. Kenadi ji je željo uresničila in te dni nastopila na avdiciji.

Predstavila se je z avtorsko pesmijo "One Way Ticket To Tennessee", z nastopom pa ganila sodnike in mnoge gledalce po svetu. Prisluhnite, kako čudovito je zapela 15-letna Kenadi Dodds, ki ji mnogi na spletu napovedujejo končno zmago.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!