15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!

Na spletu je pristal avdicijski nastop iz šova Spain's Got Talent 2021, pri katerem je svoj pevski talent pokazala komaj 15-letna deklica Laura Diepstraten.

Že od rojstva je slepa, kljub oviram v življenju pa je uteho in ljubezen našla v glasbi.

Na pretekli avdiciji je talentirana Laura Diepstraten najprej sedla za klavir, nato pa zaigrala in zapela pesem "Another Vision", pod katero se je podpisala sama. Z nastopom se je dotaknila mnogih gledalcev, pa tudi sodnikov.

Nekateri sodniki so med nastopom komaj zadrževali solze, ob koncu pa je talentirana deklica za čudovit glasbeni nastop prejela zlati gumb, ki jo pelje naravnost v polfinale španskega talenta.

Prisluhnite čudovitemu nastopu, pri katerem se je 15-letna Laura Diepstraten iz Španije predstavila z avtorsko pesmijo "Another Vision". Bo s svojim nastopom navdušila tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Hudirjevo solidno, iskren vokal. In na oder je prišla v lepi damski opravi, nič raztrgana in cotava...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje