15-letnik na talentu do solz ganil sodnike: Tako je pred njimi zaigral na klavir!

Pred nekaj tedni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo avdicijski nastop 15-letnika, ko je svoje sposobnosti pokazal v šovu France's Got Talent 2022.

Z izjemnim nastopom in talentom je tako navdušil sodnike, da je prejel zlati gumb, nekateri sodniki so med njegovim nastopom celo jokali.

Mladi pianist po imenu Rayane prihaja iz občine Montreuil v Franciji, pred letom dni pa je ugotovil, da goji veliko ljubezen do klavirja. Igranja omenjenega instrumenta se je naučil na YouTube omrežju, nato je v javnosti večkrat vadil na uličnih klavirjih.

V preteklih tednih je nastopil na avdiciji francoskega talenta, kjer je z nastopom navdušil vse prisotne. Z igranjem na klavir je žirijo ganil do solz, nato je ob koncu prejel še zlati gumb, ki ga pelje naravnost v polfinale šova.

Poglejte si čudovit nastop komaj 15-letnega pianista, ki je v šovu France's Got Talent 2022 navdušil sodnike in mnoge goste v dvorani. Bo z igranjem na klavir prevzel tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!