17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"

Komaj 17-letna operna pevka Laura Bretan je ob izteku preteklega leta na spletu objavila čudovit video posnetek, pri katerem je zapela pesem "Amazing Grace".

Lauro mnogi poznajo kot tekmovalko šova America's Got Talent, nastopila pa je tudi na romunskem talentu, kjer je požela zmago.

Simpatična 17-letnica je mnoge prevzela z video posnetkom, pri katerem je zapela pesem "Amazing Grace", ki jo je v originalu napisal John Newton. Njen nastop so mnogi opisali kot angelski, s svojim glasom pa je očarala mnoge.

Video posnetek njenega nastopa je na spletu že mala uspešnica, ob čudovitem glasu Laure pa boste zagotovo uživali tudi sami.

Prisluhnite, kako je simpatična 17-letna Laura Bretan zapela svetovno poznano pesem "Amazing Grace", ki jo je davnega leta 1779 napisal John Newton.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Zelo nežen in natančen vokal, krasen interier gradu ter silno lepa deklica. Malce kazi njen obraz le Husquarnina ketna, ki jo ima v ustih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski