17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"

Komaj 17-letna operna pevka Laura Bretan je ob izteku preteklega leta na spletu objavila čudovit video posnetek, pri katerem je zapela pesem "Amazing Grace".

Lauro mnogi poznajo kot tekmovalko šova America's Got Talent, nastopila pa je tudi na romunskem talentu, kjer je požela zmago.

Simpatična 17-letnica je mnoge prevzela z video posnetkom, pri katerem je zapela pesem "Amazing Grace", ki jo je v originalu napisal John Newton. Njen nastop so mnogi opisali kot angelski, s svojim glasom pa je očarala mnoge.

Video posnetek njenega nastopa je na spletu že mala uspešnica, ob čudovitem glasu Laure pa boste zagotovo uživali tudi sami.

Prisluhnite, kako je simpatična 17-letna Laura Bretan zapela svetovno poznano pesem "Amazing Grace", ki jo je davnega leta 1779 napisal John Newton.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Zelo nežen in natančen vokal, krasen interier gradu ter silno lepa deklica. Malce kazi njen obraz le Husquarnina ketna, ki jo ima v ustih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!