2-letni deček Roman, ki je s svojim kuhanjem obnorel internet

Splet obkrožajo številni video posnetki komaj 2-letni starega malčka, ki je skupaj z mamo prava zvezda na internetu.

Roman Belville prihaja iz ameriške zvezne države Indiana, s svojimi kuharskimi video posnetki pa vedno znova poskrbi za navdušenje med gledalci!

Na Youtube kanalu njegova mama Ayla Belville objavlja številne video posnetke, ki nastanejo med kuhanjem z njenim simpatičnim sinom. Ta je pred kamero vedno sproščen, s svojim govorom pa poskrbi za navdušenje na vseh koncih sveta.


Ayla Jalyn, Youtube
Svojo mamo vsakič zelo vljudno prosi za sestavine, nikoli pa se za pomoč ne pozabi zahvaliti. Mama je medijem še zaupala, da malček vedno z veseljem poje vse, kar mu uspe speči.

Tako je 2-letni Roman spekel pico:


Mama Ayla se sicer opisuje kot polno zaposlena mama, skupaj z otrokom pa vedno z največjim veseljem kuha. Simpatični Roman se svoje priljubljenosti še kako dobro zaveda - vsakega neznanca namreč vpraša, če je že videl njegove video posnetke.

Poglejte si še enega izmed simpatičnih video posnetkov, pri katerem je 2-letni Roman Belville spekel torto, s tem pa ukradel vso pozornost!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!