2-letni deček Roman, ki je s svojim kuhanjem obnorel internet

Splet obkrožajo številni video posnetki komaj 2-letni starega malčka, ki je skupaj z mamo prava zvezda na internetu.

Roman Belville prihaja iz ameriške zvezne države Indiana, s svojimi kuharskimi video posnetki pa vedno znova poskrbi za navdušenje med gledalci!

Na Youtube kanalu njegova mama Ayla Belville objavlja številne video posnetke, ki nastanejo med kuhanjem z njenim simpatičnim sinom. Ta je pred kamero vedno sproščen, s svojim govorom pa poskrbi za navdušenje na vseh koncih sveta.


Ayla Jalyn, Youtube
Svojo mamo vsakič zelo vljudno prosi za sestavine, nikoli pa se za pomoč ne pozabi zahvaliti. Mama je medijem še zaupala, da malček vedno z veseljem poje vse, kar mu uspe speči.

Tako je 2-letni Roman spekel pico:


Mama Ayla se sicer opisuje kot polno zaposlena mama, skupaj z otrokom pa vedno z največjim veseljem kuha. Simpatični Roman se svoje priljubljenosti še kako dobro zaveda - vsakega neznanca namreč vpraša, če je že videl njegove video posnetke.

Poglejte si še enega izmed simpatičnih video posnetkov, pri katerem je 2-letni Roman Belville spekel torto, s tem pa ukradel vso pozornost!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!