2-letni deček Roman, ki je s svojim kuhanjem obnorel internet

Splet obkrožajo številni video posnetki komaj 2-letni starega malčka, ki je skupaj z mamo prava zvezda na internetu.

Roman Belville prihaja iz ameriške zvezne države Indiana, s svojimi kuharskimi video posnetki pa vedno znova poskrbi za navdušenje med gledalci!

Na Youtube kanalu njegova mama Ayla Belville objavlja številne video posnetke, ki nastanejo med kuhanjem z njenim simpatičnim sinom. Ta je pred kamero vedno sproščen, s svojim govorom pa poskrbi za navdušenje na vseh koncih sveta.


Ayla Jalyn, Youtube
Svojo mamo vsakič zelo vljudno prosi za sestavine, nikoli pa se za pomoč ne pozabi zahvaliti. Mama je medijem še zaupala, da malček vedno z veseljem poje vse, kar mu uspe speči.

Tako je 2-letni Roman spekel pico:


Mama Ayla se sicer opisuje kot polno zaposlena mama, skupaj z otrokom pa vedno z največjim veseljem kuha. Simpatični Roman se svoje priljubljenosti še kako dobro zaveda - vsakega neznanca namreč vpraša, če je že videl njegove video posnetke.

Poglejte si še enega izmed simpatičnih video posnetkov, pri katerem je 2-letni Roman Belville spekel torto, s tem pa ukradel vso pozornost!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetki