21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"

21-letna Naja iz Murske Sobote je na YouTube kanalu objavila ganljiv video posnetek, ki je razjokal številne Slovence.

Življenje se ji je po 10. letu obrnilo na glavo, saj so ji zdravniki odkrili zelo redko bolezen, cistično fibrozo.

"Vnaprej se opravičujem, če bo čustveno, ker mi je hudo," je svoj video posnetek začela Naja. V otroštvu je več mesecev na leto preživela v bolnišnicah, zdravniki pa je niso zdravili pravilno, saj so ji pravilno diagnozo postavili šele takrat, ko je dopolnila 10 let. Naja pravi, da se ji na telesu pozna, da je toliko čas prejemala napačna zdravila, ki so ji škodila namesto pomagala.

Zdravniki so Naji in njeni mami dejali, da bo najverjetneje živela najdlje do 20. leta. Danes je Naja stara 21 let, zaradi slabega zdravstvenega stanja pa se je odločila, da posname video posnetek.

Prisluhnite eno uro dolgemu video posnetku, v katerem je Naja opisala svojo preteklo izkušnjo s cistično fibrozo. Držimo pesti, da se zgodi čudež, ki bi Naji rešil življenje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiSlovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Na nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Nor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaRešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo14-letna deklica blestela v finalu ameriškega talenta: Njen glas te bo začaral!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!