3-letni Urban zbolel za možganskim tumorjem: Mali borec je premagal bolezen!

Na omrežju Facebook je včeraj pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo zgodbo 3-letnega Urbana, ki je zbolel za možganskim tumorjem.

Zdravniki so dali malčku zgolj leto časa za preživetje, Urban pa je z vztrajnostjo dokazal, da so se motili.

Iris Florijan je mamica 3-letnega Urbana, ki je velik borec. Pred dnevi smo 15. februarja praznovali mednarodni dan boja proti otroškemu raku. Prav Urban je pri 15 mesecih zbolel za možganskim tumorjem, rešil bi ga lahko zgolj čudež.

In zgodil se je pravi čudež. Mati je povedala, da so mu diagnozo postavili čez noč, zaradi katere se ji je porušil svet. Prestal je operacijo in kemoterapije, nato pa premagal vse temne napovedi zdravnikov.

Prisluhnite ganljivi izpovedi mame 3-letnega Urbana, ki je premagal možganski tumor in celemu svetu dokazal, da se lahko z vztrajnostjo premika gore.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Bravo Urban! Zmaga nad boleznijo je tudi znak, da je treba nekaj dobrega narediti z drugim življenjem, ki ti je bilo podarjeno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design