7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!

Splet je znova obkrožil video posnetek, pri katerem je svoj pevski talent pokazal slepi 7-letni deček Avett Maness.

Kljub slepoti je svojo srečo našel v igranju klavirja, njegov nastop v šovu American Idol pa je že večkrat navdušil mnoge.

Avett je na spletu postal prava zvezda kmalu po tem, ko je s pomočjo staršev objavil video posnetek, pri katerem je na klavir zaigral eno izmed pesmi skupine Queen.

V pevskem šovu American Idol so dečka kot gosta povabili na oder, kjer se je predstavil z uspešnico "Bohemian Rhapsody". Zaigral jo je na klavir, ob tem pa je pokazal tudi svoj pevski talent.

Prisluhnite, kako se je slepi Avett lotil velike uspešnice Queenov, ki so jo izdali že leta 1975. Bo dečkov talent navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Manjka mu še precej, je pa hraber...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!