78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...

Neusmiljen čas na prav vsakemu človeku tekom let pusti posledice. S starostjo naša koža izgubi na prožnosti, obenem pa se nam naredijo številne starostne pike in gube.

Ženske pa lahko te "težave" vsaj navidezno odpravijo s pomočjo makeupa.

Takšna je tudi Joann Hopkins, mati znanega stilista Christopherja Hopkinsa, ki ga mnogi poznajo pod imenom Makeover Guy. Joann je velika ljubiteljica makeupa, s svojim videzom pa navdušuje na vsakem koraku.

Sama pravi, da je večkrat poslušala očitke, da pri 78 letih starosti ne potrebuje makeupa, a se za take očitke ne zmeni. Zase in za svoje najbližje želi biti prav vedno lepa!Tokrat je svoj postopek ličenja pokazala kar pred kamero, s svojim novim videzom pa navdušila mnoge ženske širom sveta. Navdušene so tudi tiste starejše ženske, ki se za makeup in lepoto že dolgo ne zmenijo.

Ko boste videli, kakšen je bil končni rezultat te preobrazbe, boste nad podobo 78-letne Joann povsem navdušeni. Bi ji ob končni podobi dali toliko let?
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Žal bo morala zvečer iti spat. Ko se bo zbudila in pogledala v špegl pa spet šok...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V Kranju posneli policista na motorju: Kar je počel, ti bo polepšalo dan!Irske deklice zaplesale na poroki: Ko se jim pridruži nevesta, boste navdušeni!Deklica je zaplesala na letališču: Kar se zgodi zatem, je mnogim vzelo sapo!Moški brcnil kužka, ker je lajal nanj: Takoj je dobil lekcijo!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Anja Ramšak in Robert Roškar obiskala tašče: Padel je prvi poljub!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Slovenski par poskrbel za dozo smeha: V postelji bi se igrala zdravnike!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Slovenije: Klestila toča, velika kot jabolko!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Na stopnišču je zapela pesem iz Titanika: Njen posnetek ruši rekorde!Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Mucko vsakič pred spanjem položi v posteljico: To se dogaja sredi noči!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Kuža na plaži našel školjko: Skoraj se mu je zmešalo od navdušenja!Prizor z medvedom posnela na kamero: Počitek si je privoščil v otroškem bazenu!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Ribiča vsak dan obišče vidra: Zanjo med škatle skrije ribo!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Rešene opice so se igrale s psičko: Posnetek ima že več kot 4 milijone ogledov!Marko Žerjal poskrbel za smeh: To so najbolj bedni slovenski komadi!