8-letna slepa deklica pela v bolnišnici, da bi premagala strah pred terapijo

S strahom smo se zagotovo že vsi spoprijeli. Prav nihče izmed nas po vsej verjetnosti ni obiskal zobozdravnika ali zdravnika z vsaj malce strahu v sebi.

Takšna je tudi deklica iz Kitajske, ki se je s strahom v bolnišnici spopadla na prav poseben način!

8-letna deklica iz Kitajske, ki se je rodila slepa, je med terapijo v bolnišnici svoj strah premagala tako, da je med posegom pela. S starši je obiskala bolnišnico v ameriški zvezni državi Michigan, od nekdaj pa so ji strah predstavljali zdravniki v belih oblekah.

Starša sta za medije dejala, da njuna deklica potrebuje številne terapije, ki jih morajo ponavljati...

Ko je dva meseca nazaj 8-letna deklica skupaj s starši obiskala bolnišnico v ameriški zvezni državi Michigan, je tam svoj strah premagala s petjem. Video posnetek je v tem času obkrožil splet, najbolj pa prevzel kitajska socialna omrežja.

Prisluhnite, kako se je slepa 8-letna deklica spopadla s strahom, ki mu je bila priča med obiskom bolnišnice!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet