8-letni Jaka s cerebralno paralizo ganil Slovence: Poglej, kaj je podaril Krisu!

Akcija, pri kateri Slovenci zbiramo denar za malega Krisa, piše zares čudovite zgodbe. Malemu borcu je na pomoč priskočil tudi 8-letni Jaka iz Ljubljane, ki ima cerebralno paralizo.

S svojo potezo se je dotaknil mnogih src - Krisu je namreč podaril hokejsko palico, ki mu jo je pred tem podaril Anže Kopitar!

Simpatični Jaka se je skupaj z očetom odločil, da bo Krisu podaril eno svojih največjih dragocenosti - hokejsko palico, ki mu jo je na Bledu po tekmi podaril sam Anže Kopitar!


24ur, Facebook
"Jaz sem mnenja, da jo Kris bolj potrebuje kot Jaka," je za medije dejal oče Matjaž Krebs. Palico s podpisom hokejskega zvezdnika bo društvo Palčica Pomagalčica dalo na dražbo.

8-letni Jaka je za medije dejal, da želi hokejsko palico podariti, da bo tako imel Kris več denarja za zdravilo. Ob takšnih čudovitih zgodbah, ki jih pišejo dobri ljudje, se zagotovo vsakemu na obraz prikrade solza sreče...
Akcija uspešna, za Krisa zbrali 2,3 milijona evrov


Prav danes je Slovenijo obkrožila novica, da smo s skupnimi močmi za Krisa zbrali znesek 2,3 milijona evrov. V Celju je mama Krisa obiskala tudi Denisa Avdića in ostalo jutranjo ekipo na Radiu 1, tam pa z ganljivim govorom znova prevzela Slovence. Držimo pesti, da Kris povsem okreva in da odraste v zdravega in igrivega fanta!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Bravo Jaka! Si mali junak, a veliko srce...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15