89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!

89-letni kmet v video posnetku je še vedno zaljubljen v kmetovanje in poljedelstvo, pri katerem uporablja svoj traktor.

Zaradi starosti je v zadnjem času imel veliko težav pri lezenju v traktor, zato mu je sin Bill pripravil posebno rešitev.

Na Facebook omrežju je pristal video posnetek, ki je pritegnil veliko pozornosti. Do danes je v pičlih nekaj dneh nabral že več kot 2,4 milijona ogledov.

Bill je svojemu 89-letnemu očetu, ki še vedno goji veliko ljubezen do kmetovanja, težave pri vstopanju v traktor znatno olajšal. Na delavski stroj je namestil posebno hidravlično napravo, ki njegovega očeta dvigne vso do vrat traktorja.

Tako lahko skoraj brez naporov 89-letni kmetovalec še vedno sede v svoj traktor, v katerem po besedah sina neizmerno uživa. Bravo sinu za takšno inovativno rešitev!

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Pobom, ki to znajo ali pa bi morali znati narediti, na Ptuju pravimo mehatroniki.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiPosnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevAmeriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Novinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Španski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeTovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Jana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilSoseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!