92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapa

Ko je 92-letni vojni veteran Louis C. Hicks ugotovil, da je nekdo ukradel orodje iz njegove shrambe za hišo, je poklical policiste, da bi tatvino prijavil. Vse kar je želel je bilo le to, da bi policisti našli kradljivca.

Kmalu zatem se je na njegovih vratih prikazala policistka Chasity Salazar, ki je vztrajala pri tem, da si na hitro ogleda tudi notranjost njegovega doma.

Ko je videla prizor v kuhinji, pa se je za varnost starega vojnega veterana ustrašila. Tam je bil prižgan štedilnik, s katerim se je moški grel, saj delujočega grelnika preprosto ni imel.Policistka Salazar je takoj stopila v akcijo ter skupaj z ostalimi policisti starejšemu domačinu kupila električni grelnik.

Grelnik sta policista Louisu podarila ob naslednjem obisku, ob darilu pa je vojni veteran v solzah dejal: "Nikoli nisem imel nikogar, ki bi mi pomagal. Nihče ni nikoli naredil nič dobrega zame."Poglejte si njegov odziv, ko sta mu policista dan polepšala z novim električnim grelnikom!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Gretje s plinskim plamenom je smrtno nevarno. Iz prostora namreč porablja kisik. Ni pa mi jasno, zakaj je ded, če ima mrzlo kočo, oblečen tako malo...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil