92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapa

Ko je 92-letni vojni veteran Louis C. Hicks ugotovil, da je nekdo ukradel orodje iz njegove shrambe za hišo, je poklical policiste, da bi tatvino prijavil. Vse kar je želel je bilo le to, da bi policisti našli kradljivca.

Kmalu zatem se je na njegovih vratih prikazala policistka Chasity Salazar, ki je vztrajala pri tem, da si na hitro ogleda tudi notranjost njegovega doma.

Ko je videla prizor v kuhinji, pa se je za varnost starega vojnega veterana ustrašila. Tam je bil prižgan štedilnik, s katerim se je moški grel, saj delujočega grelnika preprosto ni imel.Policistka Salazar je takoj stopila v akcijo ter skupaj z ostalimi policisti starejšemu domačinu kupila električni grelnik.

Grelnik sta policista Louisu podarila ob naslednjem obisku, ob darilu pa je vojni veteran v solzah dejal: "Nikoli nisem imel nikogar, ki bi mi pomagal. Nihče ni nikoli naredil nič dobrega zame."Poglejte si njegov odziv, ko sta mu policista dan polepšala z novim električnim grelnikom!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Gretje s plinskim plamenom je smrtno nevarno. Iz prostora namreč porablja kisik. Ni pa mi jasno, zakaj je ded, če ima mrzlo kočo, oblečen tako malo...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb