92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapa

Ko je 92-letni vojni veteran Louis C. Hicks ugotovil, da je nekdo ukradel orodje iz njegove shrambe za hišo, je poklical policiste, da bi tatvino prijavil. Vse kar je želel je bilo le to, da bi policisti našli kradljivca.

Kmalu zatem se je na njegovih vratih prikazala policistka Chasity Salazar, ki je vztrajala pri tem, da si na hitro ogleda tudi notranjost njegovega doma.

Ko je videla prizor v kuhinji, pa se je za varnost starega vojnega veterana ustrašila. Tam je bil prižgan štedilnik, s katerim se je moški grel, saj delujočega grelnika preprosto ni imel.Policistka Salazar je takoj stopila v akcijo ter skupaj z ostalimi policisti starejšemu domačinu kupila električni grelnik.

Grelnik sta policista Louisu podarila ob naslednjem obisku, ob darilu pa je vojni veteran v solzah dejal: "Nikoli nisem imel nikogar, ki bi mi pomagal. Nihče ni nikoli naredil nič dobrega zame."Poglejte si njegov odziv, ko sta mu policista dan polepšala z novim električnim grelnikom!
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Gretje s plinskim plamenom je smrtno nevarno. Iz prostora namreč porablja kisik. Ni pa mi jasno, zakaj je ded, če ima mrzlo kočo, oblečen tako malo...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo