92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapa

Ko je 92-letni vojni veteran Louis C. Hicks ugotovil, da je nekdo ukradel orodje iz njegove shrambe za hišo, je poklical policiste, da bi tatvino prijavil. Vse kar je želel je bilo le to, da bi policisti našli kradljivca.

Kmalu zatem se je na njegovih vratih prikazala policistka Chasity Salazar, ki je vztrajala pri tem, da si na hitro ogleda tudi notranjost njegovega doma.

Ko je videla prizor v kuhinji, pa se je za varnost starega vojnega veterana ustrašila. Tam je bil prižgan štedilnik, s katerim se je moški grel, saj delujočega grelnika preprosto ni imel.Policistka Salazar je takoj stopila v akcijo ter skupaj z ostalimi policisti starejšemu domačinu kupila električni grelnik.

Grelnik sta policista Louisu podarila ob naslednjem obisku, ob darilu pa je vojni veteran v solzah dejal: "Nikoli nisem imel nikogar, ki bi mi pomagal. Nihče ni nikoli naredil nič dobrega zame."Poglejte si njegov odziv, ko sta mu policista dan polepšala z novim električnim grelnikom!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Gretje s plinskim plamenom je smrtno nevarno. Iz prostora namreč porablja kisik. Ni pa mi jasno, zakaj je ded, če ima mrzlo kočo, oblečen tako malo...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!