Aleš Hojs promoviral policijsko uro: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja so predstavili simpatično parodijo, pri kateri si je voditelj Tilen Artač privoščil ministra Aleša Hojsa.

Pri omenjeni parodiji je kot Aleš Hojs po ljubljanskih ulicah promoviral novo policijsko uro.

Pred kratkim so namreč policijsko uro premaknili z 21. na 22. uro, vendar so pri državljanih naleteli na zelo slab odziv. No, tako vsaj pravi Aleš Hojs v parodiji, pri kateri ga je imitiral Tilen Artač.

Prav zato se je v teh dneh odločil, da bo novo policijsko uro promoviral kar po ljubljanskih ulicah - mimoidočim je delil letake, na katerih je opozarjal prebivalce na to, da so lahko doma šele ob deseti uri zvečer.

Poglejte si simpatično parodijo iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri je Tilen Artač kot minister Aleš Hojs promoviral novo policijsko uro.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop obkroža državo!VIDEO: Medved sredi dneva vstopil v hišo: Pregnala sta ga dva majhna kužka!Mama mucka svoje mladičke prenesla v drug prostorVIDEO: Alenka Bratušek z neposrečeno izjavo, Janša se smeji do solzSlovenca živita v plavajoči hiški: Notranjost doma te bo prevzela!Med poroko nasmejal goste: Poglej, kako si je pred oltarjem privoščil ženina!Ribiči bežali za življenje, ko so zaradi cunamija obalo dosegli valoviVIDEO: Nenavadna nesreča sredi Trsta, z vozilom se je prevrnil SlovenecVIDEO: Tilen Artač nastopil kot Janez Janša: Tako se je zoperstavil Zlatku!Haski, ki obožuje vožnjo z motorjem: Poglej, kako potuje z lastnikom!VIDEO: Čudežni met Luke Dončića, ob zvoku sirene je zadel trojko za zmago!Sredi gozda sta jahačici doživeli šok: Konje sta napadla dva haskija!Redar si je mislil, da je nogometaš: Tako se je osmešil med tekmo!Posneli nenavaden prizor, ko je pokrov jaška skakal na cestiKitajski borec pokazal najbolj hiter udarecPosnetek mucke senzacija na spletu: Tako je trenirala za pretep!VIDEO: Policista v BiH pretepla mladeniča, ker je kršil policijsko uroStarejši par se objame po koncu karantene, prizor te zadane v čustvaVoznik spregledal motorista, rešil se je v zadnji sekundiVIDEO: Posnetek iz slovenskih gozdov: Tako sta se udarila dva medveda!Veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamenTilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Tako bi izgledala njegova stranka!Polkaholiki navdušili Slovenijo: Prisluhni njihovi novi pesmi "Ljubljena"Zaljubljena sta že 67 let: Za obletnico poroke so ju ganili do solz!Aligator poskrbel za šok: Tako je pred ribičem ukradel ujeto ribo!