Alfi Nipič z dvema pevkama zapel uspešnico Avsenikov

V preteklem delu glasbeno - razvedrilne oddaje V petek zvečer, pri kateri lahko spremljamo nastope slovenskih in tujih glasbenikov, smo znova bili piča čudovitemu pevskemu nastopu.

Tokrat so svoje talente pokazali člani Avsenikovega terceta, ko so zapeli zimzeleno uspešnico Avsenikov.

Vse glasbene točke v oddaji se igrajo in pojejo v živo, odlične glasbenike pa ob tem spremljajo člani hišnega banda Diamanti. Skozi oddajo V petek zvečer nas vodita Melani Mekicar in Blaž Švab.

Legendarni Avsenikov tercet sestavljajo Joži Kališnik, Jožica Svete in Alfi Nipič. V živo so zapeli tudi v oddaji V petek zvečer, ko so se skupaj lotili zimzelene Avsenikove uspešnice "Otoček sredi jezera".

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem lahko spremljamo pevski talent Joži Kališnik, Jožice Svete in Alfija Nipiča. Bodo s petjem navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Ženski imam rad, Alfi pa ima tak glas, kot da bi orehe po plehu vsipal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje