Anja in Roškar na poti v Torino prestala izzive: Posnetek je doza smeha!

Radijska voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar sta se pred dnevi odpravila na pot v Torino, kjer bosta spremljala tekmovanje za pesem Evrovizije 2022.

Na pot sta se morala odpraviti brez denarja in telefonov, med izzivom pa sta naletela na številne težave.

Ob video posnetku so zapisali, da je bila to najbolj "prižmojznena" pot v Torino, kot je Anja in Roškar še nista doživela. Opraviti sta morala s številnimi izzivi, pred kamero sta se celo poljubila.

Obema je bilo rečeno, da tisti, ki prej pride na dogodek Evrovizije, prespi v luksuznem apartmaju, poraženec pa si bo v poceni hostlu sobo delil s popolnimi tujci. Na koncu se je sicer izkazalo, da so ju pri tem pošteno "nategnili".

Poglejte si utrinke, pri katerih lahko spremljamo pot Anje Ramšak in Roberta Roškarja na Evrovizijo 2022 v Torino. Boste med potjo s svojim početjem nasmejala tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!