Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!

Anja Ramšak je radijska voditeljica na Radiu 1, ki je s svojimi podvigi skupaj z Robertom Roškarjem že večkrat poskrbela za dozo smeha.

Tokrat pa je pokazala svoj pevski talent, ko je zapela znano slovensko pesem, v videospotu pa si je pošteno privoščila Roberta Roškarja.

"Ni poletja, brez pravih starih terasa hitov," pravijo na Radiu 1. Tokrat sta Duo KlapaVica, ki jo sestavljata Primorca Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač, dobila prav posebno okrepitev.

Njuna gosta sta bila Anja Ramšak in Robert Roškar, skupaj pa so zapeli pesem iz filma Sreča na vrvici, pod katero se je leta 1977 podpisala Marjeta Ramšak.

Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač sta poskrbela za glasbeno podlago, Anja Ramšak je pesem zapela, Robert Roškar pa je v videospotu odigral vlogo... Kužka! Prisluhnite, kako je Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Luštna punčara, a Marjetka je bila v tej pesmi vseeno nedosegljiva.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!