Ansambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo znova bili priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje talente so pokazali tudi člani Ansambla Petra Finka in Valentina Fink, ko so skupaj zapeli znano slovensko uspešnico.

Petru Finku bi lahko rekli tudi, da je mojster valčkov, saj je ustvaril nekaj najlepših slovenskih valčkov. Njegov Ansambel Petra Finka praznuje 30 let delovanja.

V oddaji V petek zvečer so člani ansambla in Valentina Fink zapeli slovensko uspešnico "Morska pravljica", ki te dni praznuje 20 let, od kar je bila prvič izvedena na festivalu Slovenska polka in valček.

Avtorica besedila je izredna Fanika Požek, uspešnico pa v originalu izvajajo prav člani Ansambla Petra Finka. Prisluhnite čudovitemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, ki je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje slovenske glasbe.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!