Ansambel predstavil novo pesem, ki jo je poklonil domovini Sloveniji

Ansambel Upanje je te dni predstavil novo pesem "Moja Slovenija", pri kateri so prepevali o lepotah naše dežele.

Člani ansambla so ob pesmi povedali, da so ponosni na domovino in da si želijo, da bi sleherni Slovenec ob skladbi čutil ponos in pripadnost.

"V deželici pod Triglavom živimo čudoviti ljudje; zavedajmo se tega, kar smo in kar imamo," so ob videospotu še zapisali člani Ansambla Upanje. Obenem si želijo, da bi s to pesmijo okrepili nacionalni ponos.

S skladbo "Moja Slovenija" je Ansambel Upanje postal zmagovalec Festivala pod Pohorjem 2022 po izboru strokovne komisije in prejel Plaketo Tineta Lesjaka.

Glasbo in besedilo za domoljubno pesem je napisal Uroš Kutnjak, za aranžma je poskrbel Franjo Oset. Prisluhnite čudoviti pesmi "Moja Slovenija", ki so jo te dni predstavili člani Ansambla Upanje.
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Nenavadne harmonije že kar na začetku. To je eden izmed pogojev, da se komad ne izgubi v množici. Za ostalo pa bomo še videli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot