Ansambel Roka Žlindre zapel uspešnico skupine Bazar: Bodo navdušili tudi tebe?

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci znova priča čudovitim pevskim nastopom.

Svoje talente so pokazali tudi člani Ansambla Roka Žlindre, ko so v oddaji zapel znano uspešnico glasbene skupine Bazar.

V oddaji V petek zvečer sta bila z nami kot glavna gosta izjemna avtorja Drago Mislej - Mef in Rok Lunaček. V oddaji so glasbeniki izvedli samo nekaj njunih uspešnic, saj sta jih napisala več sto.

Ansambel Roka Žlindre je v oddaji V petek zvečer v narodno zabavni preobleki izvedel superhit skupine Bazar in zmagovalno popevko Melodij morja in sonca iz leta 1985. Besedilo za pesem "Dober dan" je napisal Drago Mislej - Mef.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem je Ansambel Roka Žlindre zapel pesem "Dober dan", ki jo je v originalu izvajala glasbena skupina Bazar.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
V tej oddajo pogosto, kot to Blaž pove, kaki pesmi dodajo novo preobleko. Opažam, da se to vedno zgodi tako, da soliden pop komad predelajo v govedno. Kontra pač nikoli. Te pesmi je po moje škoda za tako "preobleko". Dovolj je, da si človek oči napase na Barbari, posluša pa raje ne.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!