Avstrijca ustavila vlak, da bi v snegu rešila nemočno bitje! Njuno dejanje obkroža svet

Na spletu večkrat pristanejo video posnetki, kjer dobri ljudje poskrbijo za nemočne živali. In prav je tako! Živali si namreč v veliko primerih ne morejo pomagati same, zato jim večkrat na pomoč priskočijo ljudje.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je na spletu pristal v začetku meseca januarja.

Delavci Avstrijske zvezne železnice so s tirov čistili novozapadli sneg, nato pa ob progi kmalu zaznali nenavadno premikanje pod snežno odejo. Ker so sumili, da je pod snegom ujeta žival, sta dva izmed delavcev vlak hitro zaustavila, nato pa stopila v akcijo.

Vsak je prijel za svojo lopato, previdno sta začela odmetavati sneg, njuna skrb pa se je kmalu izkazala za upravičeno. V snegu je obtičal nemočni gams, ki poti na svobodo ni našel sam.Sodelavec je celotno akcijo posnel na kamero, video posnetek pa je hitro obkrožil svet in mnoge navdušil. Delavca sta se namreč ob pravem času znašla na pravem mestu, s svojim ukrepanjem pa nedolžni živali rešila življenje.

To so tisti prizori, ki ti v trenutku polepšajo dan. Bravo delavcema za takšno hitro in učinkovito ukrepanje!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Vsaka jima čast. Pri nas bi sicer izgubila službo, ker pač imamo take črkobralske šefe, ki na ta način tolmačijo zakone in pravila.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!