Avstrijca ustavila vlak, da bi v snegu rešila nemočno bitje! Njuno dejanje obkroža svet

Na spletu večkrat pristanejo video posnetki, kjer dobri ljudje poskrbijo za nemočne živali. In prav je tako! Živali si namreč v veliko primerih ne morejo pomagati same, zato jim večkrat na pomoč priskočijo ljudje.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je na spletu pristal v začetku meseca januarja.

Delavci Avstrijske zvezne železnice so s tirov čistili novozapadli sneg, nato pa ob progi kmalu zaznali nenavadno premikanje pod snežno odejo. Ker so sumili, da je pod snegom ujeta žival, sta dva izmed delavcev vlak hitro zaustavila, nato pa stopila v akcijo.

Vsak je prijel za svojo lopato, previdno sta začela odmetavati sneg, njuna skrb pa se je kmalu izkazala za upravičeno. V snegu je obtičal nemočni gams, ki poti na svobodo ni našel sam.Sodelavec je celotno akcijo posnel na kamero, video posnetek pa je hitro obkrožil svet in mnoge navdušil. Delavca sta se namreč ob pravem času znašla na pravem mestu, s svojim ukrepanjem pa nedolžni živali rešila življenje.

To so tisti prizori, ki ti v trenutku polepšajo dan. Bravo delavcema za takšno hitro in učinkovito ukrepanje!
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Vsaka jima čast. Pri nas bi sicer izgubila službo, ker pač imamo take črkobralske šefe, ki na ta način tolmačijo zakone in pravila.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil