Babica je ob darilu učiteljice zajokala, to je poklonila njeni bolni vnukinji

Jodi Schmidt je učiteljica na šoli Oakfield Elementary School v Wisconsinu, kjer se je šolala tudi 8-letna Natasha Fuller. Učiteljici Schmidt se na začetku niti sanjalo ni, da je zdravstveno stanje male Natashe resno ogroženo.

Natasha se je namreč rodila z redko okvaro, zaradi katere potrebuje zamenjavo ledvic. Ker mora trikrat na teden v bolnišnico, se je morala preseliti h svoji babici, v istem kraju pa obiskuje tudi šolo. Žal pa primernega darovalca za deklico še vedno niso našli, zaradi številnih infekcij pa njeno zdravljanje prelagajo.

Ko je njeno zgodbo izvedela učiteljica Schmidt, je storila nekaj, kar lahko naredijo le tisti ljudje z največjim srcem. Odšla je v bolnišnico, da bi preverila, če bi lahko bila ona primerna kandidatka za malo deklico. Izkazalo se je, da bi bile njene ledvice popolne za Natasho.

V svojo pisarno je poklicala njeno babico, nato pa ji z darilom sporočila, da bo svojo ledvico darovala za deklico. Ko vidiš odziv babice ter nato še deklice, te prizor v trenutku zadane v čustva!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoVIDEO: Poroka, o kateri govori vsa Slovenija! Nevesta je ženina ganila do solz...V zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Avstrijci ob snegu niso pozabili na živali! To je prizor, ki jemlje sapoVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plazVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!VIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniOče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Naveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Tako bo jutri Slovenijo zajelo sneženje, največ snega bo v jutranjih urahKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svet4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnikeKdaj ste bili nazadnje srečni? To je posnetek, ki je svetu dal misliti...