Babica je ob darilu učiteljice zajokala, to je poklonila njeni bolni vnukinji

Jodi Schmidt je učiteljica na šoli Oakfield Elementary School v Wisconsinu, kjer se je šolala tudi 8-letna Natasha Fuller. Učiteljici Schmidt se na začetku niti sanjalo ni, da je zdravstveno stanje male Natashe resno ogroženo.

Natasha se je namreč rodila z redko okvaro, zaradi katere potrebuje zamenjavo ledvic. Ker mora trikrat na teden v bolnišnico, se je morala preseliti h svoji babici, v istem kraju pa obiskuje tudi šolo. Žal pa primernega darovalca za deklico še vedno niso našli, zaradi številnih infekcij pa njeno zdravljanje prelagajo.

Ko je njeno zgodbo izvedela učiteljica Schmidt, je storila nekaj, kar lahko naredijo le tisti ljudje z največjim srcem. Odšla je v bolnišnico, da bi preverila, če bi lahko bila ona primerna kandidatka za malo deklico. Izkazalo se je, da bi bile njene ledvice popolne za Natasho.

V svojo pisarno je poklicala njeno babico, nato pa ji z darilom sporočila, da bo svojo ledvico darovala za deklico. Ko vidiš odziv babice ter nato še deklice, te prizor v trenutku zadane v čustva!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...