Babica je ob darilu učiteljice zajokala, to je poklonila njeni bolni vnukinji

Jodi Schmidt je učiteljica na šoli Oakfield Elementary School v Wisconsinu, kjer se je šolala tudi 8-letna Natasha Fuller. Učiteljici Schmidt se na začetku niti sanjalo ni, da je zdravstveno stanje male Natashe resno ogroženo.

Natasha se je namreč rodila z redko okvaro, zaradi katere potrebuje zamenjavo ledvic. Ker mora trikrat na teden v bolnišnico, se je morala preseliti h svoji babici, v istem kraju pa obiskuje tudi šolo. Žal pa primernega darovalca za deklico še vedno niso našli, zaradi številnih infekcij pa njeno zdravljanje prelagajo.

Ko je njeno zgodbo izvedela učiteljica Schmidt, je storila nekaj, kar lahko naredijo le tisti ljudje z največjim srcem. Odšla je v bolnišnico, da bi preverila, če bi lahko bila ona primerna kandidatka za malo deklico. Izkazalo se je, da bi bile njene ledvice popolne za Natasho.

V svojo pisarno je poklicala njeno babico, nato pa ji z darilom sporočila, da bo svojo ledvico darovala za deklico. Ko vidiš odziv babice ter nato še deklice, te prizor v trenutku zadane v čustva!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala