Babica je ob darilu učiteljice zajokala, to je poklonila njeni bolni vnukinji

Jodi Schmidt je učiteljica na šoli Oakfield Elementary School v Wisconsinu, kjer se je šolala tudi 8-letna Natasha Fuller. Učiteljici Schmidt se na začetku niti sanjalo ni, da je zdravstveno stanje male Natashe resno ogroženo.

Natasha se je namreč rodila z redko okvaro, zaradi katere potrebuje zamenjavo ledvic. Ker mora trikrat na teden v bolnišnico, se je morala preseliti h svoji babici, v istem kraju pa obiskuje tudi šolo. Žal pa primernega darovalca za deklico še vedno niso našli, zaradi številnih infekcij pa njeno zdravljanje prelagajo.

Ko je njeno zgodbo izvedela učiteljica Schmidt, je storila nekaj, kar lahko naredijo le tisti ljudje z največjim srcem. Odšla je v bolnišnico, da bi preverila, če bi lahko bila ona primerna kandidatka za malo deklico. Izkazalo se je, da bi bile njene ledvice popolne za Natasho.

V svojo pisarno je poklicala njeno babico, nato pa ji z darilom sporočila, da bo svojo ledvico darovala za deklico. Ko vidiš odziv babice ter nato še deklice, te prizor v trenutku zadane v čustva!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena