Babica navdušila splet: Sin jo je peljal na divjo vožnjo, njen odziv je doza smeha!

Vsak izmed nas si kdaj zaželi dozo adrenalina, leta pa pri tem ne igrajo vloge.

Ena izmed babic iz Avstralije si je večkrat zaželela posebno izkušnjo - sina je prosila, da jo zapelje na divjo vožnjo s športnim avtomobilom!

Hendrika je 87-letna babica, ki ima Alzheimerjevo bolezen. Zahvaljujoč sinu Jasonu je pred časom odkrila, da neizmerno uživa v hitri vožnji. Prav zato jo je večkrat zapeljal na divjo vožnjo, babica pa je s svojo reakcijo mnogim na spletu polepšala dan.

Med divjo vožnjo je ves čas oponašala zvok motorja, s svojim odzivom pa srečo delila tudi z mnogimi gledalci po svetu.

Jason je za medij Newsflare še povedal, da njegova mama uživa v nakupovanju, a se v teh težkih časih zadovolji tudi s hitro vožnjo. Seveda vse v okviru hitrostnih omejitev. Poglejte si odziv babice, ko jo je sin zapeljal na divjo vožnjo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!