Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijo

Mnogi vozniki žal mislijo, da ceste pripadajo samo njim. Takšnega mnenja je očitno tudi voznik iz Belgije, ki se je te dni odločil za nespametno potezo.

Prehitel je tovornjak, nato pa pred njim nalašč zaviral!

"Vse se vrača, vse se plača" je znan rek, ki velikokrat obvelja. Belgijski voznik je z osebnim vozilom na avtocesti prehitel tovornjak, nato pa brez razloga pred njim začel zavirati.

Voznik tovornjaka ga je na nespametno početje opozarjal z lučmi in hupanjem, a se kljub temu voznik osebnega vozila ni dal motiti.

Še enkrat je sunkovito zaviral na prazni avtocesti, tovorno vozilo pa se ni pravočasno ustavilo. Sledilo je trčenje, za piko na i pa je voznik nato na izvozu treščil še ob zapornice. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Na tovornjakarjevem mestu bi jaz že takoj dal gasa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!