Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!

V sredo je v ameriškem mestu Detroit potekala policijska akcija, ki se je za ubežnika končala s hudo prometno nesrečo.

Medijska hiša WXYZ-TV je celotno dogajanje predvajala prek Facebook omrežja, mnogi uporabniki pa so beg pred policisti tako lahko spremljali v živo.

Policisti so medijem sporočili, da so dobili klic na pomoč o ukradenem vozilu. Kradljivca so hitro izsledili, nato se je za njim začel policijski lov.

Ukradeno vozilo je izsledil tudi helikopter novinarske hiše WXYZ-TV, ki so celoten beg predvajali v živo prek Facebook omrežja. Ob koncu je voznik z ukradenim vozilom izgubil nadzor, nato pa pri veliki hitrosti treščil ob drevo.

Voznik in sovoznik pri tem nista utrpela resnejših poškodb, so ju pa kljub temu morali odpeljati v bolnišnico. Poglejte si dramatičen beg pred policisti, ki se je končal s hudo prometno nesrečo (od 15:20 naprej v video posnetku).
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Če bi ju palicaji sledili z nekoliko manjšo "vnemo" bi lastnik avtomobila avto nemara še dobil cel nazaj. Tako pa je vozilo v trešju, palicajski ego zadovoljen v popolnosti, lastnik avta pa bo izvisel, ker zavarovalnice na svetu niso zato, da bi plačevale odškodnine, temveč zato, da kasirajo premije. Nekaj bodo že našli. Nezavarovano vozilo npr.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!