Bežal je pred policisti in delal kroge! Tako so ga na koncu spravili v past

Na ulicah Los Angelesa se je dober mesec dni nazaj odvila prava drama. Policisti so se podali na lov za osumljencem z ukradenim vozilom, beg pa se je končal naravnost dramatično.

Osumljenec je z vozilom večkrat pretental policiste, celotno akcijo pa je novinarska ekipa spremljala s pomočjo helikopterja.

V enem izmed trenutkov se je osumljenec povsem zaustavil na avtocesti, počakal na policiste, nato pa nadaljeval z vožnjo. Z ukradenim vozilom Kia Sorrento se je večkrat v križiščih zapeljal v krogu, s tem pa pošteno zmedel policiste, ki so bili na lovu za njim.


A policistom je njegovo početje kmalu prekipelo. Ko je znova v križišču začel voziti v krogu, ga je eden izmed policistov spravil v past, drama pa se je nato hitro zaključila.

Celoten lov za osumljencem si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Očitno je, da je voznik rdečega avta iz palicajev bril norce. To jih je tudi tako razkačilo, da so se poslužili stare preverjene metode po njihovo. Spravijo se v pravcato procesijo in ga preganjajo kot ranjeno zver. Pri tem brez predsodkov razbijejo vse avte, ki so na razpolago. Tokrat so razbili tudi avto nič krivega udeleženca v prometu, ki ni slutil, kaj se mu bo zgodilo, sicer bi spizdil, magari skozi rdečo. Po potrebni količini razbitih avtov preganjanega končno ukleščijo, nato pa z vsem mogočim orodjem in orožjem preganjanemu demolirajo avto do amena. Najprej so na vrsti stekla. Osumljenega potegnejo iz vozila, potem pa ga direkt preplavijo in vmes "obdelujejo" s pendreki in pestmi. V taki gneči jih seveda tudi sami nehote nekaj naložijo eden drugemu. Žrtev vklenejo z rokami na hrbtu in potem zmagoslavno pokličejo celo množico vlečnih služb, ki nato policijska razbita vozila odpeljejo v popravilo ali pa na odpad. De ja vu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet