Bežal je pred policisti in delal kroge! Tako so ga na koncu spravili v past

Na ulicah Los Angelesa se je dober mesec dni nazaj odvila prava drama. Policisti so se podali na lov za osumljencem z ukradenim vozilom, beg pa se je končal naravnost dramatično.

Osumljenec je z vozilom večkrat pretental policiste, celotno akcijo pa je novinarska ekipa spremljala s pomočjo helikopterja.

V enem izmed trenutkov se je osumljenec povsem zaustavil na avtocesti, počakal na policiste, nato pa nadaljeval z vožnjo. Z ukradenim vozilom Kia Sorrento se je večkrat v križiščih zapeljal v krogu, s tem pa pošteno zmedel policiste, ki so bili na lovu za njim.


A policistom je njegovo početje kmalu prekipelo. Ko je znova v križišču začel voziti v krogu, ga je eden izmed policistov spravil v past, drama pa se je nato hitro zaključila.

Celoten lov za osumljencem si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Očitno je, da je voznik rdečega avta iz palicajev bril norce. To jih je tudi tako razkačilo, da so se poslužili stare preverjene metode po njihovo. Spravijo se v pravcato procesijo in ga preganjajo kot ranjeno zver. Pri tem brez predsodkov razbijejo vse avte, ki so na razpolago. Tokrat so razbili tudi avto nič krivega udeleženca v prometu, ki ni slutil, kaj se mu bo zgodilo, sicer bi spizdil, magari skozi rdečo. Po potrebni količini razbitih avtov preganjanega končno ukleščijo, nato pa z vsem mogočim orodjem in orožjem preganjanemu demolirajo avto do amena. Najprej so na vrsti stekla. Osumljenega potegnejo iz vozila, potem pa ga direkt preplavijo in vmes "obdelujejo" s pendreki in pestmi. V taki gneči jih seveda tudi sami nehote nekaj naložijo eden drugemu. Žrtev vklenejo z rokami na hrbtu in potem zmagoslavno pokličejo celo množico vlečnih služb, ki nato policijska razbita vozila odpeljejo v popravilo ali pa na odpad. De ja vu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati