Blagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačem

Biti trgovec je spoštovanja vreden poklic, pri katerem pa se lahko stvari tudi hitro zapletejo.

To dokazuje video posnetek iz Srbije, ki je splet obkrožil v teh dneh. V prodajalno je namreč vstopil ropar z izvijačem v rokah, a mu je vetra dala pogumna blagajničarka!

V mestu Kragujevac je ropar vstopil v eno izmed manjših trgovin, tam pa od prodajalke z izvijačem v rokah zahteval denar. Pogumna blagajničarka se mu je zoperstavila, njeno dejanje pa so posnele varnostne kamere.

Proti jezni trgovki ropar ni imel možnosti - ta ga je s praznim zabojem za pivo tako tepla, da je kmalu zatem obupal in pobegnil iz trgovine.

Zdaj je po zaslugi svojega pogumnega dejanja blagajničarka prava senzacija na spletu, video posnetek iz nadzornih kamer pa ima že skoraj 100.000 ogledov. Poglejte si, kako je srbska blagajničarka pregnala roparja!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!