Boj dveh grizlijev v Kanadi posneli na kamero: Zaledenela vam bo kri!

Mati narava in življenje v njej ne poznata usmiljenja. To dokazuje tudi video posnetek, ki je v preteklih dneh nastal na severu kanadske province Britanska Kolumbija.

Tam sta se udarila odrasla grizlija, njun neusmiljen boj pa so posneli na kamero!

Celoten prizor je na kamero posnela Cari McGillivray, video posnetek pa pretekli petek delila na Facebook omrežju. Ta je do danes v le nekaj dneh že presegel 1,8 milijona ogledov.

Grizli je podvrsta rjavega medveda, ki živi v višavjih Severne Amerike in ob rekah. Grizliji so predvsem samotarske živali, vendar se vsako leto zbirajo ob potokih, jezerih in rekah v času, ko se drstijo lososi.

Poglejte si, kako je izgledal neusmiljen boj med dvema odraslima grizlijema, ki ga je na kamero uspela posneti Cari McGillivray!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tjah.., s takimi fanti heca ni. Sem zadnjič v ZOO-ju LJ videl dva podobna, a imela sta vsak po kakih 300kg, ta dva grizlija pa sta vagala po moje skupaj celo tono...
0
Milan Selšek
Pred 1 mesecem
ledena kri...…?'verjetno samo pri avtorju tega članka ….
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15